Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Επέστρεψε στην... αξιοπρέπεια της: Πολωνία – Ελλάδα 0-0

Η Εθνική ομάδα με πολλές αλλαγές στην 11αδα της έδειξε καλύτερο, πιο φρέσκο και κυρίως πιο αξιοπρεπές αγωνιστικό πρόσωπο στο φιλικό με την Πολωνία, λίγες ημέρες μετά το κάζο με τα Νησιά Φερόε.

Η Ελλάδα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έδειχνε πιο σίγουρη και με καλύτερα τρεξίματα και όταν κινδύνευσε είχε τον Καπίνο και το δοκάρι που την έσωσαν.
Ετσι, έφυγε από την Πολωνία με το 0-0.
Καλό πρόσωπο σε γενικές γραμμές για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο πρώτο 45λεπτο. Οι παίκτες του Ναβάλκα κατάφεραν να πιέσουν στο φινάλε του ημιχρόνου (41’), όταν και άγγιξαν το γκολ με τον Μίλικ να σημαδεύει το δοκάρι του Καπίνο. Ακόμη καλύτερη η εικόνα της «γαλανόλευκης» στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς δεν έπεσε στις παγίδες των γηπεδούχων και με καλύτερα οργανωμένες επιθέσεις, μπόρεσε να κάνει κάπως πιο αισθητή την επιθετική της παρουσία.
Επανεμφάνιση για τον Στάθη Ταυλαρίδη με το εθνόσημο στο στήθος έπειτα από δέκα χρόνια (μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο αντί του Παπασταθόπουλου), ενώ ντεμπούτο έκανε ο Φούντας.
Πολωνία (Άνταμ Ναβάλκα): Μπόρουτς (46’ Σέζνι) ,Τσιόνεκ, Γκλικ, Πάζνταν, Κομορόφσκι (60’ Μαζίνσκι), Μπόρουσιουκ, Λινάτι, Ζιελίνσκι (60’ Μίλα), Γκροσίτσκι, Μπλαστσικόβσκι (60’ Πέζσκο), Μίλικ (78’ Ρίμπους)
Ελλάδα (Σέρχιο Μαρκαριάν): Καπίνο (90+2' Βελλίδης), Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος (46’ Ταυλαρίδης), Μόρας, Βύντρα, Κατσουράνης (90+2' Σάμαρης), Τζιόλης, Ταχτσίδης, Φούντας (77’ Κολοβός), Νίνης (70’ Φετφατζίδης), Καρέλης (60’ Μήτρογλου)
Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :