Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Απίστευτη θέα στους πιο φθηνούς ξενώνες του κόσμου - Διαμονή από 3,50 ευρώ [εικόνες & βίντεο]

Θέα παλιών λιμανιών, χιονισμένων πλαγιών, ιστορικών αξιοθέατων και καταπράσινων εξωτικών λόφων. Αυτές είναι ιδανικές θέες από ένα κατάλυμα διακοπών, που αιχμαλωτίζουν και όχι άδικα το βλέμμα του ταξιδιώτη.

Γι' αυτές κανείς μπορεί να πληρώσει δεκάδες ή και εκατοντάδες ευρώ, ωστόσο, σε κάποια μέρη αυτού του πλανήτη μπορεί να στοιχίζει μόλις από 3,50 έως 42 ευρώ η διανυκτέρευση.
Η Mail Online Traveler παρουσιάζει οικονομικά δωμάτια με απίστευτη θέα από τα μέρη του πλανήτη. Ταξιδέψτε, λοιπόν, από τις χιονισμένες ελβετικές Αλπεις στις γαλαζοπράσινες παραλίες της Ταϊλάνδης, ξοδεύοντας για τη διαμονή σας ελάχιστα χρήματα.
  • Burg Stahleck Castle Youth Hostel, Γερμανία – 22 ευρώ
Με περίπου 21 ευρώ μπορείτε να μείνετε σε ένα ιστορικό κάστρο του 12ου αιώνα, που δεσπόζει στην κοιλάδα του Ρήνου στη Γερμανία.
Το κάστρο βρίσκεται στις κοιλάδες της πόλης Bacharach, που είναι γνωστή ως ένα από τα ομορφότερα μέρη στο φαράγγι του Ρήνου. Είναι περιτριγυρισμένο από παραδοσιακά ξύλινα σπίτια, γραφικές αυλές και ταβέρνες του χωριού. Μάλιστα, ο κεντρικός δρόμος έχει πρόσφατα ανακαινιστεί για να θυμίζει Μεσαίωνα.
  • Phi Phi Cozy Seafront Resort, Ταϊλάνδη – 3,50 ευρώ
Αυτό το resort είναι τόσο κοντά στη θάλασσα, που μπορείτε να δείτε τα ψάρια. Προς 3,50 ευρώ έχετε τη δυνατότητα να μείνετε σε ένα από τα 23 bungalows. Στο σπίτι με μπαμπού με ανεμιστήρα και στα 22 δωμάτια του κτιρίου απαγορεύεται το κάπνισμα.
Η θέα στους καταπράσινους λόφους και τα σμαραγδένια νερά είναι αυτή που θα βλέπετε κάθε πρωί.
  • Valley Hostel, Ελβετία – 40 ευρώ
Απολαύστε τις χιονισμένες πλαγιές, την παρθένα φύση και τον φρέσκο αέρα των Αλπεων σε μια οικογενειακή επιχείρηση. Ανάμεσα στις περιοχές Jungfrau και Staubbach, ο ξενώνας βρίσκεται μαζί με καταστήματα γαλακτοκομικών, κρεοπωλεία, φούρνο, καταστήματα με σουβενίρ.
  • El Camino Hostel, Τουρκία – 10 ευρώ
Το συγκεκριμένο hostel προσφέρει υπέροχη θέα στο λιμάνι και τους λόφους, που περιβάλλουν τον μικρό κόλπο.
Ο φιλικός προς τα κατοικίδια παράδεισος της πόλης Φετίγιε, είναι διαθέσιμος για μόλις 10 ευρώ το βράδυ και προσφέρει δραστηριότητες, όπως ποδηλασία, κολύμπι με αναπνευστήρα, πεζοπορία, καταδύσεις, ενώ διαθέσει και εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου. Ο ξενώνας προσφέρει δωρεάν πρωινό και Wi-Fi.
  • Guilin This Old Place International Youth Hostel, Κίνα – 5 ευρώ
Στην τιμή ενός γεύματος, μπορείτε να απολαύσετε ένα τη μαγευτική θέα από το αυτό το hostel. Βρίσκεται 16 μίλια από την παλιά πόλη Xingping, που είναι 1740 χρονών. Η όμορφη θέα του ποταμού είναι ο κύριος λόγος που οι τουρίστες επισκέπτονται την πόλη.
Εάν είστε τυχεροί θα σας δοθεί δωμάτιο με θέα.
  • Cheers Hostel, Κωνσταντινούπολη – 38 ευρώ
Μόλις ένα λεπτό από τα αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται ο συγκεκριμένος ξενώνας. Τοποθετημένος κοντά στο Μεγάλο Παζάρι, προσφέρει θέα στο Τοπ Καπί και την πλατεία Ταξίμ.
  • Bounce Hostel, Αυστραλία – 23 ευρώ
Η απεριόριστη θέα της πόλης του Σίδνεϊ θα σας συντροφεύει κατά τη διαμονή σας εκεί. Ο ζωντανός, πολύχρωμος ξενώνας, που απέχει τέσσερα λεπτά από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, διαθέτει φωτεινά ιδιωτικά δωμάτια ή κοινόχρηστους κοιτώνες.
Κάποια από τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση με επίπεδη οθόνη και έχουν εξοπλισμό για τσάι και καφέ.
Εχει, επίσης, σύγχρονη βεράντα στον τελευταίο όροφο με μπαρ, κουζίνα, τραπεζαρία και εγκαταστάσεις πλυντηρίων.
  • The Mangrove Hideaway, Ταϊλάνδη – 42 ευρώ
Ενα ήσυχο διάλειμμα από τον μαζικό τουρισμό προσφέρει το κατάλυμα στο τοπικό λιμάνι στο ψαροχώρι Salak Phet. Ο ξενώνας βρίσκεται στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ταϊλάνδης, Koh Chang, σε ένα ορεινό περιβάλλον με ένα τροπικό δάσος, που βρίσκεται υπό τη διαχείριση του θαλάσσιου πάρκου Mu Koh Chang.  


Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :