Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Η μικρή γοργόνα: Η νεαρή που κάνει χρυσές δουλειές με την ουρά των 5.000 δολαρίων [εικόνες]

«Είμαστε όλοι περίεργοι εδώ», λέει η Σάιριν καθώς κάθεται στην άκρη της πισίνας και ρίχνει την ουρά των 5.000$ της μέσα στο νερό όπου οι μαθητές της κάνουν ασκήσεις αναπνοής, αναφέρει το CNN.

Το πρώτο σχολείο για γοργόνες είναι γεγονός και βρίσκεται στη Σιγκαπούρη. Ο ιθύνων νους η Σάιριν ή Κάρα Νικόλ Νίο που χάρη στην πρωτότυπη ιδέα της κάνει χρυσές δουλειές.
«Ηθελα να δημιουργήσω μια κοινότητα όπου οι άνθρωποι θα μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα», δηλώνει η γοργόνα – καθηγήτρια.
Η γοητεία των γοργόνων χρονολογείται προ «αμνημονεύτων χρόνων», αναφέρει η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA).
«Οι μαγικές γυναικείες φιγούρες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε ζωγραφιές σπηλαίων στα τέλη της Παλαιολιθικής εποχής, περίπου 30.000 χρόνια πριν, όταν οι σύγχρονοι άνθρωποι απέκτησαν κυριαρχία πάνω στη γη και προφανώς, άρχισαν να πλέουν στις θάλασσες», δήλωσε η NOAA.
Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν γοργόνες και ότι ο αριθμός τους αυξάνεται. Μάλιστα δημοσίευσε το άρθρο στο περιοδικό «Ocean» με τίτλο «αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη Υδάτινου ανθρωποειδούς».


Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :