Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Αυτά είναι τα 7 πράγματα που θα εκτιμήσει πάνω σας πέρα από την εμφάνισή σας!

Αν νομίζεις ότι μπορείς να σαγηνέψεις έναν άντρα απλά με το σωστό ντύσιμο, το άψογο μαλλί και το φροντισμένο μακιγιάζ είσαι πολύ γελασμένη. 


Αν θέλεις να μπεις στα μύχια της αντρικής σκέψης και να αποκωδικοποιήσεις τις αντιδράσεις εκείνου που σε ενδιαφέρει, οφείλεις να μάθεις ποια πράγματα κάνουν τη διαφορά για εκείνον ώστε να μπορείς να τα αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

1. Το χαμόγελο: είναι η επιβεβαίωση του. Όταν ένας άντρας έχει στη ζωή του μια ευχαριστημένη γυναίκα νιώθει ότι κάνει καλά τη δουλειά του ως σύντροφος ή σύζυγος. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις και μέσω του κολλητού σου, του αδελφού σου ή όποιου άλλου αρσενικού με τον οποίο έχεις μια στενή σχέση: το να σε βλέπει να χαμογελάς τον κάνει να νιώθει καλά.

2. Ο σεβασμός:
 ο σεβασμός είναι μεγάλη υπόθεση για τους άντρες. Η ένδειξη σεβασμού βαραίνει πολύ γι” αυτούς στις σχέσεις μεταξύ τους και έχει τεράστια σημασία στη δουλειά τους. Εξίσου όμως μετράει και στις σχέσεις τους με τις γυναίκες. Μπορεί εμάς να μην μας απασχολεί τόσο, αλλά όπως μπορείς να διαπιστώσεις και μόνη σου οι άντρες ανταποκρίνονται πολύ καλύτερα όταν τους φέρεσαι με σεβασμό.

3. Ο θαυμασμός της δουλειάς του: τον ενδιαφέρει πάρα πολύ να ξεχωρίζει για το έργο του. Για να το πούμε αλλιώς, ψοφάει για κομπλιμέντα κι αυτό ισχύει είτε πρόκειται για τη δουλειά του, είτε για οτιδήποτε με το οποίο καταπιάνεται και καταβάλει κάποια προσπάθεια. Αν παλεύει όλη τη μέρα για να συναρμολογήσει τα έπιπλα που πήρατε από το ΙΚΕΑ, θα του δώσει μεγάλη χαρά να ακούσει έναν καλό λόγο από τα χειλάκια σου. Γιατί να του τη στερήσεις; Το ίδιο ισχύει κι όταν βοηθάει κάποιον φίλο να συμπληρώσει τη φορολογική του δήλωση, ή να τελειώσει κάποιες επισκευές στο σπίτι του.

4. Η εκτίμηση: το «ευχαριστώ» πάει σετάκι με τον θαυμασμό της δουλειάς του και θα το εκτιμήσει δεόντως. Όταν ακούει «σ” ευχαριστώ» νιώθει εξίσου ευτυχισμένος με σένα όταν ακούς «σ” αγαπώ». Είναι κουφό όντως αλλά ισχύει.

5. Χρόνος για να σκεφτεί: οι άντρες σκέφτονται πολύ πιο αργά από εμάς. Χρειάζονται χρόνο για να επεξεργαστούν τις πληροφορίες, χρόνο για να τις κατανοήσουν και χρόνο για να πάρουν οποιαδήποτε απόφαση. Μετράνε και ξαναμετράνε τα υπέρ και τα κατά μέχρι να διαμορφώσουν άποψη, αντίθετα με εμάς τις γυναίκες που έχουμε κατασταλαγμένη εικόνα προκαταβολικά σχεδόν για τα πάντα.

6. Το άκουσμα του γέλιου σου
: όπως και με το χαμόγελο σου εκείνος θέλει να σ” ακούει να γελάς. Το γέλιο σου σημαίνει ότι τα πράγματα πάνε καλά, ότι είσαι ευχαριστημένη κι όταν γελάς συχνά πιστεύει ότι σε κάνει ευτυχισμένη. Άλλωστε κι εσύ δεν προτιμάς ν” ακούς τον άντρα σου να γελάει αντί να τον βλέπεις κατσούφη;

7. Το να φροντίζεις τον εαυτό σου: δεν θα τον πειράξει να σε δει κάποια μέρα να σέρνεσαι με τις φόρμες, αλλά εκτιμάει δεόντως τις προσπάθειες σου να δείχνεις περιποιημένη. Δεν χρειάζεται να είσαι η Ζιζέλ, ή να έχεις τις αναλογίες της Μπάρμπι. Άλλωστε, οι περισσότεροι άντρες θέλουν δίπλα τους ένα κορίτσι που να είναι και να δείχνει αληθινό. Όμως, χαίρεται πολύ να σε βλέπει να φροντίζεις την εμφάνιση σου, ιδιαίτερα όταν γνωρίζει ότι θέλεις να φαίνεσαι όμορφη μόνο για εκείνον.

ΠΗΓΗ:govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :