Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Ο ρόλος της ενέργειας στην ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας

Ο ρόλος της ενέργειας στην ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας

«Ο ρόλος της ενέργειας στην ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας» αποτελεί τον βασικό άξονα του 20ου Εθνικού Συνεδρίου «Ενέργεια και Ανάπτυξη 2015», που διοργανώνει το Ινστιτούτο Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης στο Ίδρυμα Ευγενίδου, στην Αθήνα, στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2015.
Με προσκεκλημένους ομιλητές τους κορυφαίους εκπροσώπους του επιχειρηματικού, τραπεζικού και ενεργειακού τομέα, αλλά και της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, το ΙΕΝΕ φιλοδοξεί να αναδείξει τον κεντρικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η ενέργεια στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας σε μία τόσο κρίσιμη συγκυρία.
Ομιλία κατά την έναρξη του συνεδρίου αναμένεται να εκφωνήσει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης. Ανάμεσα στους ομιλητές που έχουν προσκληθεί, πολλοί εκ των οποίων έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους είναι η πρόεδρος ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Λούκα Κατσέλη, ο πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της ΔΕΗ Μανόλης Παναγιωτάκης, ο πρόεδρος των ΕΛΠΕ καθηγητής Στάθης Τσοτσορός, ο πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτροπαραγωγών από Α.Π.Ε. (ΕΣΗΑΠΕ) και ο πρόεδρος του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Γιώργος Περιστέρης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ενέργειας του ΣΕΒ και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Μυτιληναίος Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Σπύρος Παλαιογιάννης και άλλοι.

ΠΗΓΗ:imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :