Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015

Προσπάθησε να πιάσει τα κλειδιά του και βύθισε στο σκοτάδι τη μισή Βέροια

Στο σκοτάδι βυθίστηκε το μισό κέντρο της Βέροιας το απόγευμα της Παρασκευής όταν ένας άνδρας σε μια προσπάθεια να βγάλει τα κλειδιά του από τον υπόνομο που του είχαν πέσει, έκοψε δύο κεντρικά καλώδια παροχής ρεύματος.

Εμπορικά καταστήματα, καφέ και εκατοντάδες σπίτια βυθίστηκαν στο σκοτάδι όταν ένας κάτοικος της Βέροιας προσπάθησε να σηκώσει τη σχάρα του υπονόμου που έπεσαν τα κλειδιά του με αποτέλεσμα να κόψει τα καλώδια παροχής ρεύματος.
Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα εμπορικά καταστήματα, καφέ και εκατοντάδες σπίτια στο κέντρο της Βέροιας έμειναν χωρίς ρεύμα χωρίς να γνωρίζει κανείς ποια ήταν η βλάβη. Τελικά η απάντηση στο πρόβλημα ήρθε από την τοπική ιστοσελίδα veriotis.gr, η οποία αναφέρει πως το πρόβλημα εντοπίστηκε τελικά στην οδό Αγ. Παταπίου, έξω από τη στοά των ΚΤΕΛ, όταν ένας πολίτης που του έπεσαν τα κλειδιά μέσα από τη σχάρα που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο, προσπάθησε να την σηκώσει.
Είτε από το βάρος της, είτε από λάθος χειρισμό, η σχάρα έπεσε μέσα, με αποτέλεσμα να κόψει δυο κεντρικά καλώδια παροχής ρεύματος. Στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής και της ΔΕΔΔΗΕ, όπου προσπάθησαν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα.
Το ρεύμα τελικά άρχισε να επανέρχεται σταδιακά στο κέντρο της πόλης μια ώρα μετά, στις 8 το απόγευμα, με εξαίρεση το συγκεκριμένο σημείο, όπου είναι άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί.
Πηγή: iefimerida.gr
Δημοσίευση σχολίου