Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Παγκόσμιο ΣΟΚ! Ανοίγουν τις πύλες της κόλασης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μ. Ανατολή φαίνεται πως δεν είναι παρά μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί από στιγμή σε στιγμή, αφού η εντάσεις έχουν οδηγήσει το σύνολο της επικράτειας ένα βήμα πριν από τον αρμαγεδδώνα.

Πέρα από το Συριακό, στο προσκήνιο αυτή την φορά έρχεται η αντιπαλότητα ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο χώρες να βρίσκονται έτοιμες για ανοιχτό πόλεμο.
Συγκεκριμένα η εξέγερση των Παλαιστινίων, που έχει λάβει δραματικές διαστάσεις στο Ισραήλ, συνέπεσε με την άφιξη του πρώτου μεγάλου κύματος 3.000 Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης στη Συρία, προκαλώντας έντονο κύμα ανησυχίας στην Ισραηλινή κυβέρνηση η οποία αναφέρει ότι:  "γνωρίζαμε τις κινήσεις τους αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε αποκαλύψει κάτι, είμαστε στο σημείο μηδέν, αν το Ιράν αναπτύξει χερσαίες δυνάμεις στη συριακή πλευρά στα Υψίπεδα του Golan θα αντιδράσουμε, είμαστε με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Γι αυτό και προχωρήσαμε σε δημόσια ανακοίνωση σχετικά με τις κινήσεις του τις οποίες και γνωρίζαμε".
Σε απάντηση το Ιράν αποφάσισε να δώσει στην δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται μια σειρά από τούνελ τα οποία είναι γεμάτα βαλλιστικούς πυραύλους, με τους Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν να επιθεωρούν επιδεκτικά τον οπλισμό.
Παράλληλα το Ιράν ανακοίνωσε ότι είχε εκτελέσει με επιτυχία την εκτόξευση ενός νέου βαλλιστικού πυραύλου, ονόματι "Εmad", δίχως όμως να παρέχει άλλες πληροφορίες όπως την ακρίβεια, την εμβέλεια, την ημερομηνία και την τοποθεσία εκτόξευσης.
Όσον αφορά την εκτόξευση του βαλλιστικού πυραύλου, το Ισραήλ κατηγορεί ανοιχτά τις ΗΠΑ για πολύ "χαμηλή" αντίδραση προς το Ιράν, παρόλο που η συγκεκριμένη κίνηση είχε καθαρά τον χαρακτήρα πρόκλησης.
Η συγκεκριμένη αντίδραση δείχνει πως το Ιράν βρίσκεται έτοιμο για πόλεμο, με την διένεξη ανάμεσα στις δύο χώρες να βρίσκεται προ των πυλών.
Αξίζει να αναφερθεί πως το Ισραήλ, βρίσκεται προς το παρών σε διαπραγματεύσεις με Ιράν και Ρωσία, με την Ρωσία να τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ του Ιράν....



ΠΗΓΗ:voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :