Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015

Οι πιο ικανοποιημένοι σεξουαλικά λαοί – Σε ποια θέση βρίσκονται οι Έλληνες;

Τι θα λέγατε αν κάποιος σας αποκάλυπτε ότι ένα από τα πιο ερωτικά και ικανοποιημένα έθνη στον πλανήτη είναι οι Κινέζοι ενώ οι Γάλλοι δεν συμπεριλαμβάνονται καν στους λαούς που απολαμβάνουν το σεξ;

Πιθανόν δεν θα το πιστεύατε αλλά μία νέα έρευνα έρχεται για να καταρρίψει τα στερεότυπα που υπάρχουν τους τελευταίες δεκαετίες και αφορούν την σεξουαλικότητα. Τι κι αν η Γαλλία θεωρείται μια από τις πιο ερωτικές χώρες στον κόσμο; Η έρευνα της εταιρείας AlterNet, έβγαλε τους Γάλλους εκτός λίστας.
Την ίδια ώρα, έρευνα της εταιρείας προφυλακτικών Durex, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 26.000 άτομα άνω των 16 ετών, από 26 χώρες, αποκάλυψε ότι συνολικά μόνο το 44% των ανθρώπων απολαμβάνει πραγματικά να κάνει έρωτα με τον σύντροφό του και δηλώνει πλήρως ικανοποιημένο από την ερωτική του ζωή!
Σύμφωνα με την εταιρεία, η ικανοποίηση στο σεξ μειώνεται όσο μεγαλώνουμε, όσο λιγότερο κάνουμε σεξ και όσες λιγότερες νέες ερωτικές σχέσεις έχουμε. Η Durex τονίζει ότι το να καταφέρει ένας άνθρωπος να φτάσει σε οργασμό, αποτελεί ένα βασικό σημείο για την σεξουαλική του ικανοποίηση. Ωστόσο, μόνο το 48% των ερωτηθέντων αποκάλυψε πως έχει συχνά οργασμό.
Ποιοι είναι, λοιπόν, οι λαοί εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η σεξουαλική τους ζωή τους ικανοποιεί πλήρως;
Αυτή είναι η λίστα με τους 12 πιο ικανοποιημένους σεξουαλικά λαούς και όπως θα δείτε, οι Έλληνες καταλαμβάνουν την πέμπτη θέση:Ελβετία, Ισπανία, Ιταλία, Βραζιλία, Ελλάδα, Ολλανδία, Μεξικό, Ινδία, Αυστραλία, Νιγηρία, Γερμάνια, Κίνα.

ΠΗΓΗ:koolnews.gr
Δημοσίευση σχολίου