50 gr. μπισκότα βουτύρου
100 gr. νιφάδες βρώμης
100 ml. εσπρέσσο
4 χουρμάδες ή δαμάσκηνα αποξηραμένα
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας λικέρ της αρεσκείας σου
1 κουταλια της σούπας βούτυρο
Ελάχιστη κανέλα, προαιρετικά
Κακάο άγλυκο, για την επικάλυψη
Τι πρέπει να κάνεις
1. Θρυμματίζεις τα μπισκότα και ψιλοκόβεις τα φρούτα.
2 Ανακατεύεις όλα τα υλικά μέχρι να πάρεις ένα σφιχτό μείγμα.
3. Αφήνεις το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά.
4. Πλάθεις τρουφάκια και τα τυλίγεις με κακάο.
5. Διατηρείς σε θερμοκρασία δωματίου ή στο ψυγείο.
1. Θρυμματίζεις τα μπισκότα και ψιλοκόβεις τα φρούτα.
2 Ανακατεύεις όλα τα υλικά μέχρι να πάρεις ένα σφιχτό μείγμα.
3. Αφήνεις το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά.
4. Πλάθεις τρουφάκια και τα τυλίγεις με κακάο.
5. Διατηρείς σε θερμοκρασία δωματίου ή στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου