Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Τελικά δεν σκέφτονται μόνο οι άντρες το σεξ...

Πολλοί λένε ότι μόνο οι άντρες σκέφτονται το σεξ συχνά, αλλά η αλήθεια δεν είναι ακριβώς έτσι. Όπως προκύπτει από την έρευνα, το σεξ είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στην ζωή μιας γυναίκας και για το λόγο αυτό διατύπωσε μερικά ενδιαφέροντα αριθμητικά στοιχεία.


Οι γυναίκες:
-Σκέφτονται το σεξ κατά μέσο όρο 192 φορές το χρόνο

-Πάνω από το 11% κάνει σεξ στο πρώτο ραντεβού

-Το 28% περιμένει μέχρι το δεύτερο ή τρίτο ραντεβού για να κάνει σεξ με το νέο της σύντροφο.

-Περίπου το 33% κάνει σεξ μέσα σε ένα μήνα από την πρώτη γνωριμία

-Το 13% περιμένει ακόμα και 3 μήνες πριν κάνει σεξ για πρώτη φορά με το νέο της σύντροφο

-Το ποσοστό αυτών που κάνουν σεξ στο πρώτο ραντεβού δεν μεταβάλλεται πολύ με την ηλικία. Παραμένει στο 13% στις ηλικίες 20-24 και στο 11% στις ηλικίες 35-39.

-Το 48% των γυναικών παραδέχεται πως ντρέπεται να μιλάει γι' αυτό. Αν και είναι ευκολότερο να μιλούν γενικά για το σεξ με φίλες/φίλους, το 70% παραδέχεται πως υπερβάλλει ή λέει ψέματα όταν το κάνει.

Η έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Sex Research δείχνει ότι το σεξ από το πρώτο ραντεβού βλάπτει μακροπρόθεσμα τη σχέση.

Στη μελέτη συμμετείχαν σχεδόν 11.000 άτομα που δεν είχαν παντρευτεί αλλά είχαν σταθερές ή σοβαρές σχέσεις.

Όσα ζευγάρια είχαν τουλάχιστον έναν χρόνο σχέσης και είχαν κάνει σεξ πριν ή μέσα στην πρώτη βδομάδα της γνωριμίας τους, είχαν χαμηλότερα επίπεδα ικανοποίησης από την σχέση, την επικοινωνία και τη σταθερότητα στη σχέση τους, συγκριτικά με τα ζευγάρια που είχαν αφήσει να περάσει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέχρι την πρώτη τους ερωτική επαφή.

ΠΗΓΗ:govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :