Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Εκρηξη Παναγιωταρέα: Τι θέλατε; Να αφήσουμε την Αμφίπολη κάτω από τη γη για να μην παρεξηγηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ;

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη για τον τάφο της Αμφίπολης.

«Δηλαδή τι θα θέλατε μια τόσο σημαντική ανακάλυψη να την αφήσουμε κάτω από τη γη για να μη παρεξηγηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είμαστε σοβαροί» δήλωσε η Αννα Παναγιωταρέα σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή “Tatiana Live”.
«Κάποια στιγμή αυτό το μνημείο  θα πρέπει να αποδοθεί στο κοινό. Δεν μπορεί να έρχονται δεκάδες πούλμαν να περνάνε από ένα καστικόδρομο και να φτάνουν σε ένα κατσίκοσυρμα και να βλέπουν από μακρυά ένα λόφο που δεν καταλαβαίνουν τι είναι» πρόσθεσε η δημοσιογράφος.
«Το μνημείο ανήκει σε όλους τους Έλληνες. Αν έχουμε τώρα ένα άλλο υπέροχο εύρημα με τον Αλέξη Τσίπρα θα κλείσει η επόμενη κυβέρνηση το μνημείο επειδή δεν θα της αρέσει ο Αλέξης Τσίπρας;Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται πουθενά ούτε στην Ζιμπάμπουε» πρόσθεσε η κα.Παναγιωταρέα.
«Είναι θέμα βούλησης χρειάζεται να πάνε συντηρητές. Το υπουργείο Πολιτισμού έχει εκπληκτικούς συντηρητές...Επίσης νομίζω ότι αν υπάρχει βούληση βρίσκονται και τα χρήματα. Ο τάφος κινδυνεύει αν δεν το κάνουν τώρα το μνημείο θα έχει πρόβλημα. Ολα τα μνημεία έχουν πρόβλημα αν δεν συντηρηθούν....όταν ανοίξει ένα μνημείο και μένει έτσι επειδή αρέσει σε κάποιους στο υπουργείο. Είναι πολύ σημαντικό το έργο για να μένει έτσι ανεξάρτητα τίνους είναι ο τάφος.....Δηλαδή τι θα θέλατε μια τόσο σημαντική ανακάλυψη να την αφήσουμε κάτω από τη γη για να μη παρεξηγηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είμαστε σοβαροί» δήλωσε η δημοσιογράφος.


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :