Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015

Μπριζόλες με μπρόκολο σωτέ


Υλικά:4 χοιρινές μπριζόλες
1 συσκευασία μπρόκολο Μπάρμπα Στάθης
Ξίδι
Ελαιόλαδο
Λεμόνι
Αλάτι & πιπέρι
Θυμάρι

Εκτέλεση:


1. Ρίχνουμε στις μπριζόλες λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι και τις ψήνουμε στο φούρνο. Ξεκινάμε τη θερμοκρασία στους 140º C για 20 λεπτά και συνεχίζουμε στους 180º C, μέχρι να ροδίσουν ικανοποιητικά και από τις δύο πλευρές. Ταυτόχρονα, παίρνουμε τα «μπουκετάκια» από το μπρόκολο και τα βράζουμε για 5-8’ για να μαλακώσουν. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί σοτάρουμε το μπρόκολο. Σβήνουμε με το ξίδι και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι. 
3. Σερβίρουμε στο πιάτο τις μπριζόλες συνοδεύοντας με το μπρόκολο

ΠΗΓΗ:govastileto.gr
Δημοσίευση σχολίου