Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Θρίλερ στο Καματερό με αγνοουμένη γυναίκα από την νεροποντή – Από το μεσημέρι δεν έχει δώσει σημεία ζωής

Η σφοδρή νεροποντή που έπληξε την Αττική από το πρωί της Πέμπτης, είχε αρκετά δυσάρεστα γεγονότα και προβλήματα, όπως τον νεκρό άνδρα 50 ετών στο Μενίδι.

Ωστόσο, στο Καματερό υπήρχαν επίσης τεράστια προβλήματα. Μετά την κατάρρευση της 3οροφης πολυκατοικίας, από το μεσημέρι αγνοείται μια γυναίκα στην ίδια περιοχή με την Πυροσβεστική να κάνει έρευνες για να την εντοπίσει.
Ο σύζυγος της ειδοποίησε τις Αρχές, καθώς έχει να δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν στο ρέμα της Πικροδάφνης στο Μενίδι ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο και βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση για να διαπιστώσουν αν βρίσκονται άνθρωποι μέσα.
Λίγη ώρα μετά η Πυροσβεστική μετά την επιχείρηση της ενημέρωσε ότι το αυτοκίνητο είναι της αγνοούμενης, η οποία όμως δεν είναι μέσα. Οι καιρικές συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες, ενώ το σημείο έχει πολλά χορτάρια και λόγω της νύχτας θα χρειαστεί χρόνος για τις έρευνες.
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ στο Μενίδι, καθώς εντοπίστηκε αναποδογυρισμένο όχημα σε ρέμα της περιοχής. Συνεργείο της ΕΜΑΚ προσπαθεί να προσεγγίσει στο σημείο.
Η κακοκαιρία στην Αττική προκάλεσε έντονα προβλήματα, με την πυροσβεστική υπηρεσία να δέχεται 835 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, κοπές δέντρων και παροχή βοήθειας. 
Για την αντιμετώπιση όλων των συμβάντων, θα συνεχίσουν να επιχειρούν και κατά τη διάρκεια της νύχτας 140 συνεργεία με 560 πυροσβέστες.


Πηγή:iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :