Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Έχεις δοκιμάσει τηγανιτές γλυκοπατάτες; Αν όχι, χάνεις!

Έχεις δοκιμάσει τηγανιτές γλυκοπατάτες; Αν όχι, χάνεις!

Υπάρχει ένα συστατικό το οποίο μπορεί να εξυψώσει τις γλυκοπατάτες σου στα ύψη και να τις κάνει πεντανόστιμες. Δες ποιο είναι αυτό…
Το συστατικό αυτό είναι το κάρι. Δες την συνταγή που ακολουθεί και θα γλύφεις τα δάχτυλά σου!
Για να τη φτιάξεις θα χρειαστείς…
2 μεγάλες γλυκοπατάτες κομμένες σαν τηγανιτές πατάτες, 2 κ.γ. ελαιόλαδο, 2 κ.γ. κάρι σε σκόνη, 1/2 κ.γ. κουρκουμά, 1/4 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη, λίγο κόκκινο πιπέρι και λίγο αλάτι
Πώς να το κάνεις…
Προθέρμανε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Αν θέλεις να βγουν οι πατάτες σου τραγανές θα πρέπει να τις σκουπίσεις καλά με μια πετσέτα αρκετές φορές. 
Βάλε ένα κομμάτι λαδόκολα στο φούρνο. 
Βάλε σε ένα μπολ τις πατάτες, το λάδι, τον κουρκουμά, το σκόρδο, το κόκκινο πιπέρι, αλάτι και πιπέρι. Ψήσε τις πατάτες σου για 25-35 λεπτά αφού τις πασπαλίσεις με κάρι. 
Θα γίνουν πεντανόστιμες. 

ΠΗΓΗ:faysbook.gr
Δημοσίευση σχολίου