Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015

Φιλέτο τιλάπιας με λαχανικά

Υλικά

Για 2-4 άτομα

4 φιλέτα ψαριού τιλάπιας ή μπακαλιάρο φιλέτο
1 κόκκινη πιπεριά, 1 κίτρινη πιπεριά, 1 πιπεριά πορτοκαλί
½ κεφάλι κουνουπιδιού ψιλοκομμένο
1 κούπα ντοματίνια
60 γραμμάρια βούτυρο (με γεύση προαιρετικά)
2 κουταλιές της σούπα χυμό λεμονιού
Πιπέρι
Αλάτι
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό για το γαρνίρισμα

 

Εκτέλεση

Τοποθετήστε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Προσθέστε πρώρα τα 30 γραμμάρια από το βούτυρο μαζί με τον χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι μέχρι το βούτυρο να λιώσει.
Προσθέστε τα λαχανικά (πιπεριές, κουνουπίδι, ντοματίνια) και σοτάρετε για 5-7 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

Αφαιρέστε τα λαχανικά απ΄το τηγάνι και αφήνετε στην άκρη.
Προσθέστε το υπόλοιπο βούτυρο τοποθετήστε τα φιλέτα τιλάπιας στο τηγάνι και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Στη συνέχεια γαρνίρετε τα φιλέτα τιλάπιας μαζί με τα λαχανικά, πιπεριές, πασπαλίζετε με ντοματίνια, λίγο κουνουπίδι και μαϊντανό.

ΠΗΓΗ:sidagi.gr
Δημοσίευση σχολίου