Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

«Φρούριο» ο Σκορπιός για το γάμο της Ριμπολόβλεβα -Παντρεύεται εκεί η κόρη του Ρώσου Κροίσου [εικόνες]

Στιγμές περασμένων μεγαλείων ζει ξανά σήμερα ο Σκορπιός, με το γάμο της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα.

Η κόρη του Ρώσου δισεκατομμυριούχου, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος αγόρασε πριν από δύο χρόνια το νησί από την Αθηνά Ωνάση, παντρεύεται σήμερα το απόγευμα τον Ελβετό επιχειρηματία, με καταγωγή από την Ουρουγουάη, Χουάν Σαρτόρι.
O γάμος, που επρόκειτο να ξεκινήσει στις 6 μ.μ., στο εκκλησάκι του Σκορπιού, στο νησί όπου είχε παντρευτεί και ο Αριστοτέλης Ωνάσης την Τζάκι Κένεντι, πριν από 47 χρόνια, είχε ως αποτέλεσμα να επιβληθούν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας γύρω από το Σκορπιό, ενώ έχει ζητηθεί και η συμμετοχή του Λιμενικού Σώματος.
Στην τελετή έχουν προσκληθεί μόλις 50 άτομα και οι οικογένειες του ζευγαριού, ενώ το μυστήριο θα τελέσει ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης Θεόφιλος και ο Αρχιεπίσκοπος Βερολίνου, Γερμανίας και Μ. Βρετανίας, Μάρκος, που συνδέεται με στενή φιλία με τον Ντμίτρι Ριμπιλόβλεφ.
Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το epirus-tv και τραβήχτηκαν στις 5 μ.μ., ήταν εμφανής η κινητικότητα για τις ετοιμασίες του γάμου. Παράλληλα, διακρίνονται δύο πολυτελείς θαλαμηγοί, η μία του Ριμπολόβλεφ και η άλλη εκείνη που θα φιλοξενήσει τους καλεσμένους. Την ίδια ώρα, φορτηγά μετέφεραν τα απαραίτητα για τη δεξίωση και περίπου 300 άτομα έτρεχαν να τακτοποιήσουν και την τελευταία λεπτομέρεια.  


Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :