Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Οι συμβουλές του Μπαράκ Ομπάμα στον Κάνι Γουέστ -Προετοιμάζει τον ράπερ για πρόεδρο των ΗΠΑ

Αν ο Κάνι Γουέστ σοβαρολογεί όταν λέει πως θέλει να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ το 2020, καλό είναι να ξεκινήσει από τώρα την προετοιμασία. Και ο Μπαράκ Ομπάμα προσφέρθηκε να του κάνει... φροντιστήριο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ξεδίπλωσε το χιούμορ του, δίνοντας μερικές συμβουλές στο διάσημο ράπερ και σύζυγο της Κιμ Καρντάσιαν. «Μερικά πράγματα που έμαθα στην πορεία», είπε χαρακτηριστικά ο Ομπάμα μιλώντας σε φιλανθρωπική εκδήλωση, στην οποία τραγούδησε και ο Γουέστ.
«Ως πρόεδρος θα πρέπει να περνάς πολύ χρόνο με κάποιους περίεργους χαρακτήρες που συμπεριφέρονται σαν να βρίσκονται σε ριάλιτι», ξεκίνησε ο Ομπάμα, κάνοντας σαφή αναφορά στο ριάλιτι που έκανε διάσημη τη σύζυγο του Γουέστ, το «Keeping Up With the Kardashians».
Στη συνέχεια τον συμβούλευσε να προσέχει λίγο περισσότερο με τα... μηνύματά που στέλνει. «Δεν μπορείς να μιλάς για πράγματα όπως ''μία όμορφη, σκοτεινή, διεστραμμένη φαντασία''», είπε αναφερόμενος σε στίχο του ράπερ. «Υπάρχουν πολλοί που έχουν χάσει τη θέση τους στο Κογκρέσο λέγοντας τέτοια πράγματα», είπε ο Ομπάμα.
Για το τέλος, άφησε το πείραγμα για το όνομα του ράπερ. «Νομίζεις αλήθεια ότι αυτή η χώρα θα εκλέξει έναν μαύρο από τη νότια πλευρά του Σικάγο, με το περίεργο όνομα; Είναι τρελό!», κατέληξε ο Ομπάμα.
Τον περασμένο Αύγουστο, στα βραβεία MTV Video Music ο Γουέστ είχε δηλώσει ότι μπορεί να διεκδικήσει τη θέση στο Λευκό Οίκο, το 2020.



Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :