Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ένας άντρας αποκαλύπτει: «Κάθε γυναίκα μπορεί να έχει όποιον θέλει, πίστεψε το…»

Πιάσε μία κούπα καφέ, μία μπιρίτσα, κάτι τέλος πάντων, πάρε και τις φίλες σου παρέα κι έλα να τα πούμε, να τα συζητήσουμε, να τα κουβεντιάσουμε να δεις που πάλι θα σε βρουν σύμφωνη τα όσα λέω.


Μπορείς να έχεις όποιον θες, αρκεί να το θες βέβαια. Δε θα σου δώσουμε συμβουλές του στιλ ρίξε το μαλλί σου πίσω λίγο μοιραία, λίγο δήθεν τυχαία, ούτε κάτσε σταυροπόδι για να δείξεις τα καλλίγραμμα πόδια σου. 
Αυτά είναι μπούρδες για δήθεν κοριτσάκια που δεν έχουν κάτι περισσότερο να δείξουν.

Το μυστικό είναι ένα. Καν’ τον να πιστέψει ότι σε έριξε αυτός.
Συγκλονίστηκες; Ταράχτηκες; Περίμενες να ακούσεις κάτι παραπάνω, πιο εξειδικευμένο; Κι όμως, τόσο απλό είναι. Ούτε φαμφάρες, ούτε φιοριτούρες.

Όλα τα αρσενικά έχουν την ανάγκη να νιώσουν κυνηγοί. Και καλά κάνουν. Κι έτσι πρέπει. Γιατί, λοιπόν, να τους το δώσεις στο πιάτο; Θέλουν να τρέξουν, θέλουν να νιώσουν υπεράνω. Ότι κατέκτησαν το θήραμά τους. Σκέψου λοιπόν πως θες να ρίξεις κάποιον – όποιος κι αν είναι αυτός. Τι κάνεις;

Δε χρειάζεται ούτε άγχος, ούτε πανικός. Απλά δείξε τον πραγματικά καλό σου εαυτό. Δείξε την πλευρά αυτή που δε δείχνεις εύκολα ούτε καν στους ανθρώπους που αγαπάς. Σου φαίνεται περίεργο έτσι; Ίσως και να είναι.

Όταν δείχνεις σε κάποιον ό,τι καλύτερο έχεις, θα το εκτιμήσει. Γιατί θέλοντας και μη, θα γίνει κι αυτός καλύτερος δίπλα σου. Μπορεί να μην το εκτιμήσει την ώρα που πρέπει όμως κάποια στιγμή θα καταλάβει.

Παράλληλα, όμως, καν’ τον να τρέξει. Να σε αναζητήσει, να αγχωθεί λίγο. Έτσι θα συνειδητοποιήσει πιο γρήγορα τι έχει δίπλα του. Ξέχνα τα γυναικουλίστικα. Και στείλε μήνυμα πρώτη και πάρε τηλέφωνο και πρότεινε να βγείτε. Δε ρίχνεις τον εγωισμό σου. Δείχνεις το ενδιαφέρον σου. Μπες στην πλευρά του άλλου. Εσύ δε θες να σου δείχνουν ότι ενδιαφέρονται για σένα; Ε, με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό λειτουργούν κι οι άντρες. Το πράσινο φως θέλουν και το θέλουν συνεχώς κι αδιαλείπτως.

Δείξε τη ναζιάρικη πλευρά σου, δείξε τη γάτα μέσα σου. Δεν είσαι αντράκι, τα θες κι εσύ τα ρομαντικά σου. Απαίτησέ τα. Θα του ταράξεις τα νερά και σίγουρα θα του κινήσεις το ενδιαφέρον. Κάνε, όμως, και συζητήσεις σοβαρές. Μίλα για τα πράγματα που σε απασχολούν, για τα πράγματα που σε παθιάζουν κι απαίτησε το ίδιο κι απ’ αυτόν.

Δε θες δίπλα σου ένα πράγμα ψεύτικο. Και, πίστεψέ με, το να δείξεις κάτι που δεν είσαι μόνο σε σένα μπορεί να κάνει κακό, καλή μου. Μπούμερανκ θα σου γυρίσουν όλα τα δήθεν. Οι ντόμπρες προσωπικότητες είναι και οι πιο θελκτικές. Κι αυτά πρέπει να τα εφαρμόζουν αμφότεροι.

Μη συμβιβαστείς για τίποτα λιγότερο από αυτά που δίνεις εσύ. Ξέρεις ότι τον έχεις βάλει στο μάτι. Κάτι σου έχει κινήσει το ενδιαφέρον πάνω του. Δείξε τον πραγματικό σου εαυτό. Αυτόν που ξέρουν οι κολλητές σου μετά τα πιο τρελά ξίδια. Τη γυναίκα που βάζει στόχο να κατακτήσει τον κόσμο και δεν τη νοιάζει τίποτα. Όπου «κόσμος», βάλε «άντρας». Έτοιμη η συνταγή.

Δε χρειάζονται πολλά-πολλά, όπως βλέπεις. Ξέρεις άλλωστε πως κάθε συνταγή μπορεί να έχει την ίδια βάση, όμως, πάντα υπάρχει αυτό το συστατικό που τη διαφοροποιεί.Βρες ποιο είναι αυτό για ‘σένα και χρησιμοποίησέ το.

Πηγή:anapnoes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :