Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται απόψε

Λίγες ημέρες μετά τη μεταξύ τους κόντρα για το Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται ξανά (20:30 Novasports 2). Αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της Basket League στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Η πρώτη μάχη κατέληξε στο πράσινο στρατόπεδο και σχεδόν δέκα ημέρες μετά, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μονομαχούν στο 2ο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς.
Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και ηττήθηκε από την Λοκομοτίβ Κούμπαν στη Ρωσία, για την 1η αγωνιστική της Euroleague, σε μια αναμέτρηση όπου αμυντικά τουλάχιστον έδειξε να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Ο Σέρβος τεχνικός είδε τον Νικ Καλάθη να αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες ημέρες, το οποίο όμως δεν θα τον κρατήσει μακριά από την αποψινή μάχη.
Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε άμεσα το σοκ του εντός έδρας αποκλεισμού στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό και ξεκίνησε με το δεξί τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν άνετα της Τσεντεβίτα στο ουδέτερο γήπεδο του Ηρακλείου και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επιζητά μια καλύτερη αντίδραση στο δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό. Μοναδική απουσία για τους φιλοξενούμενους, θα είναι αυτή του Οθέλο Χάντερ.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Γκόντας, Κορομηλάς και Παναγιώτου.


Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :