Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

Παπαρδέλες με μανιτάρια


Υλικά:
• κουταλιά πουρέ λιωμένο σε ελαιόλαδο
• 1 κυβάκι μυρωδικών σκόρδο Knorr
• πάπρικα
• 5 λευκά μανιτάρια
• 1 φλιτζανάκι ψιλοκομμένος μαϊντανός
• 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
• 2 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
• 1 πακέτο παπαρδέλες
• 1 φλιτζανάκι λιαστή ντομάτα
• 2 κουταλιές στιγμιαίος ζωμός λαχανικών Knorr
• 1 φλιτζάνι αποξηραμένες κανθαρέλες (είδος μανιταριού)
• 1 φλιτζανάκι μαυροδάφνη

Εκτέλεση:
- Μουλιάζετε τις κανθαρέλες σε νερό για 10 λεπτά. Παράλληλα ετοιμάζετε τις παπαρδέλες. Τις βράζετε σε αλατισμένο νερό για 8-10 λεπτά περίπου και τις σουρώνετε. 
-Σοτάρετε στο Βιτάμ το κρεμμύδι. Προσθέστε διαδοχικά τον πουρέ, το σκόρδο, τα λευκά μανιτάρια και τις κανθαρέλες και ανακατέψτε. 
- Αφήστε τα σε μέτρια φωτιά να μαλακώσουν. Σβήστε τα με τη μαυροδάφνη.
- Προσθέστε τη λιαστή τομάτα και τον ζωμό και λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
- Προσθέστε τις παπαρδέλες και ανακατέψτε. Σερβίρετε γαρνίροντας με λίγη πάπρικα και ψιλοκομμένο μαϊντανό.


ΠΗΓΗ:govastileto.gr
Δημοσίευση σχολίου