Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Microsoft: Αρχές του 2016 τα extensions του Edge - Το Νοέμβριο το update των Windows 10

Microsoft: Αρχές του 2016 τα extensions του Edge - Το Νοέμβριο το update των Windows 10

Η Microsoft έχει ποντάρει πολλά στον Edge, το νέο browser που εγκαινίασε στα Windows 10 και φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί στα ίσα τους Chrome και Firefox.

Ωστόσο, αυτό που θα καθυστερήσει έως τις αρχές του 2016, είναι τα extensions για τον Edge
Η υποστήριξή τους αναμενόταν στο επόμενο μεγάλο update των Windows 10. Ωστόσο, η Microsoft αποφάσισε αντ' αυτού να καθυστερήσει το λανσάρισμα της δυνατότητας έως τις αρχές του 2016.
«Εργαζόμαστε ενεργά ώστε να αναπτύξουμε ένα ασφαλές extension model ώστε να δημιουργήσουμε τον πιο ασφαλή και αξιόπιστο browser για τους πελάτες μας και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα σε μία μελλοντική ενημερωμένη έκδοση των Windows 10» ανέφερε η εταιρεία για το θέμα.
Ωστόσο, εντός του Νοεμβρίου αναμένεται να διανεμηθεί σε όλους τους χρήστες Windows 10, το επονομαζόμενο ως Threshold 2 update που ετοιμάζει η Microsoft. 
Η λήψη του πακέτου αναβάθμισης θα γίνει μέσα από το Windows Update, ενώ αλλαγμένος μετά αναμένεται να είναι τόσο ο Microsoft Edge browser, ενώ θα υπάρχει και ένα ανανεωμένο Media Creation Tool. Παράλληλα, η Cortana αναμένεται να αποκτήσει τη δυνατότητα να αποστέλλει μηνύματα SMS σε κινητά τηλέφωνα, όπου υποστηρίζεται.
Με το πακέτο αναβάθμισης, θα μπορεί κανείς να αλλάξει ακόμα περισσότερο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του το Start Menu των Windows 10. Από το update δεν θα μπορούσε να λείπει και η διόρθωση διάφορων bugs του λειτουργικού συστήματος που έχουν εντοπιστεί.

ΠΗΓΗ:imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :