Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Σάλος με tweets στελέχους της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης κατά της μητέρας Φύσσσα

Σάλος έχει δημιουργηθεί με τα σχόλια του στελέχους της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πέτρου Κορμικιάρη στο Twitter στα οποία εκφράζεται απαξιωτικά και με ασέβεια προς την μητέρα του Παύλου Φύσσα.

«Νέο δακρύβρεκτο μελό από τή μητέρα τού Παύλου Φύσσα. Τό ότι ο γιος της προκαλούσε με τα τραγούδια του, ως μητέρα, δεν την αφορούσε. Βρέ ούστ», έγραψε σήμερα Παρασκευή στο Twitter, σχολιάζοντας την κατάθεση της μητέρας του Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Πριν λίγες ημέρες είχε γράψει: «Γιατί οι αρμόδιοι εισαγγελείς δεν συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τον πατέρα του Φύσσα μετά την ομολογία του για τις ευθύνες διαπαιδαγώγησής του»;
Να σημειωθεί ότι σε παλιότερες αναρτήσεις του ο κ. Κορμικιάρης καλούσε τους πολίτες να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή, ενώ έχει αφήσει υπόνοιες ακόμη και για τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο κ.Κορμικιάρης είναι δημόσιος λειτουργός δεδομένου ότι είναι δημοσιογράφος και στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.  
To vima.gr επικοινώνησε με την Γενική Γραμματεία όπου μας διαβεβαίωσαν ότι ο κ Κορμικιάρης εργάζεται εκεί ως αναπληρωτής προϊστάμενος διεύθυνσης τεχνικής υποστήριξης και υπεύθυνος του τμήματος Μέριμνας Χώρων και Μέσων.
Η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας
«Σε απάντηση των συνεχών δημοσιευμάτων, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με την ανάρτηση στο twitter του υπαλλήλου του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πέτρου Κορμικιάρη, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι ο εν λόγω υπάλληλος δεν φέρει την ιδιότητα του δημοσιογράφου αφενός και αφετέρου σε καμία περίπτωση η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας δεν έχει σχέση με τις απόψεις που δημοσιεύει, τις οποίες και καταδικάζει.
Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Ν. Παππάς, μετά από εισήγηση-αναφορά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Ε. Κρέτσου, παρέπεμψε τον ανωτέρω υπάλληλο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα 107,123 με το ερώτημα της οριστικής παύσης».


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :