Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Πρόκριση με υπογραφή... Πάρντο – Ο Ολυμπιακός με ανατροπή νίκησε 2-1 την Ντιναμό [βίντεο]

Ο Ολυμπιακός... πάγωσε από το 0-1 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Καραϊσκάκη, αλλά ο Πάρντο μπήκε αλλαγή έβαλε 2 γκολ και έδωσε όχι μόνο νίκη αλλά και το δικαιώμα να είναι... αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League!

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα με το αποψινό 2-1 φτάνει τους 9 βαθμούς, όσους και η Μπάγερν Μονάχου, ενώ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έμεινε στους 3 όσους έχει και η Αρσεναλ. Στο χέρι του Ολυμπιακού πλέον η πρόκριση για τους «16» του Champions League. Μένουν δύο ματς με Μπάγερν Μονάχου εκτός και Άρσεναλ εντός για να τσεκάρει το «εισιτήριο».
Ο Πάρντο πέρασε στον αγώνα στο 64ο λεπτό και μέχρι το τέλος άλλαξε τα πάντα! Σκόραρε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, κέρδισε την αποβολή του Πίβαριτς στο 79ο λεπτό και στο 90ο μετά από πάσα έδωσε τη νίκη τους Πειραιώτες! Την τρίτη στη σειρά, η οποία τους φέρνει με το ένα πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης!  Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ στο 21ο λεπτό μετά από κεφαλιά του Χότζιτς. Μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν πριν την είσοδο του Πάρντο αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Φορτούνης το απέκρουσε ο Εντουάρντο.
Η βαθμολογία:
1. Μπάγερν Μονάχου 9
2. Ολυμπιακός 9
3. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3
4. Αρσεναλ 3
Οι «ερυθρόλευκοι» αρκούνται σε έναν βαθμό στα δύο τελευταία παιχνίδια, με Μπάγερν στο Μόναχο και Άρσεναλ στο Φάληρο, για να περάσουν στα νοκ άουτ.
Μπορούν να προκριθούν όμως και χωρίς βαθμό στα δύο εναπομείναντα ματς τους.
Πώς;
1) εφόσον η Άρσεναλ χάσει βαθμό με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Λονδίνο.
2) αν ηττηθούν από την Άρσεναλ με ένα γκολ διαφορά.
Η Άρσεναλ μπορεί να προσπεράσει τους Πειραιώτες μόνο αν:
1) την προσεχή αγωνιστική νικήσει τη Ντιναμό στο Λονδίνο και η Μπάγερν νικήσει τον Ολυμπιακό
… και
2) νικήσει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» με δύο γκολ διαφορά ή με σκορ 3-4, 4-5 κ.ο.κ.
Υπενθυμίζεται πως σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτο κριτήριο είναι τα αποτελέσματα στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, εν συνεχεία τα γκολ εκτός έδρας, μετά η συνολική διαφορά τερμάτων στον όμιλο (αυτή τη στιγμή υπερέχει ο Ολυμπιακός, καθώς έχει 6-6, ενώ 6-10 έχει η Άρσεναλ) και τέλος η καλύτερη επίθεση.
Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί πλέον να μείνει εκτός Ευρώπης, αφού στο χειρότερο για τον ίδιο σενάριο θα είναι τρίτος και θα μεταφερθεί στους «32» του Europa League.
Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Μποτία (51’ Ντα Κόστα), Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Μασουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Κασάμι (81’ Φινμπόγκασον), Ερνάνι (64’ Πάρντο), Σεμπά, Ιντέγε
Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Μάμιτς): Εντουάρντο, Μάτσελ, Ταραβέλ, Αντολιτς, Μασάδο, Σάντος, Πίβαριτς, Ρογκ, Φερνάντες (88’ Μούσα), Χότζιτς (57’ Ενρίκες), Πιάτσα (80’ Σιγκαλι)
Διαβάστε πως μετέδωσε LIVE τον αγώνα το iefimerida






ΠΗΓΗ:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :