Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

Ταλιατέλες με Philadelphia


Υλικά:
• 1 καρότο
• 1 σέλινο
• 1 μικρό κρεμμύδι
• 200 γρ μοσχαρίσια μπριζόλα
• 200 γρ ντοματίνια
• 400 γρ ταλιατέλιες
• 100 γρ PHILADELPHIA
• 4 κουτ.σούπ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
• Πιπέρι, μαύρο
• Αλάτι

Εκτέλεση:


• Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το καρότο, το σέλινο και το κρεμμύδι. Τα βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι με λάδι και 2 κ.σ. νερό και τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 5 με 6 λεπτά.
• Κόβετε το κρέας σε κύβους και το προσθέτετε στο τηγάνι. Το αφήνετε να τσιγαριστεί μέχρι να πάρει χρώμα (5 λεπτά περίπου) ανακατεύοντας συνεχώς. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι. Προσθέτετε τα ντοματίνια τα οποία έχετε κόψει στα δύο και το αφήνετε για ακόμα 5 λεπτά.
• Βράζετε τα μακαρόνια al dente και αφού τα σουρώσετε τα ρίχνετε και αυτά στο τηγάνι. Τέλος, προσθέτετε το Philadelphia και ανακατεύετε. Σερβίρετε με λίγο μαύρο πιπέρι.


ΠΗΓΗ:govastileto.gr
Δημοσίευση σχολίου