Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

90 εποχικοί σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Με 90 εποχικούς θα καλύψουν τις πρόσκαιρες ανάγκες τους δέκα Εφορείες Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και Εφορείες Βυζαντινών Αρχαιοτήτων.

Στην πλειονότητά τους οι φορείς θα προσλάβουν Ημερήσιους Φύλακες και Νυχτοφύλακες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις αφορούν καθαριστές και καθαρίστριες.

Ημερήσιους και νυχτερινούς φύλακες και καθαριστές-στριες θα προσλάβουν δέκα Εφορείες Αρχαιοτήτων
• Εξι άτομα θα προσλάβει η ΙΓ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων. Οι θέσεις θα καλυφθούν από πέντε ημερήσιους φύλακες ΔΕ και μία Καθαρίστρια ΥΕ. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκπνέει στις 30 Μαΐου. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2421025349, 2421076278.
• Εξι θέσεις θα καλύψει ΛΘ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων που εδρεύει στην Τρίπολη. Θα προσληφθούν τρεις ημερήσιοι φύλακες ΔΕ, δύο Νυχτοφύλακες ΔΕ και μία Καθαρίστρια ΥΕ. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκπνέει στις 30 Μαΐου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2710225243.
• Με 19 εποχικούς θα καλύψει τις πρόσκαιρες ανάγκες της η ΚΑ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, η οποία εδρεύει στην Αθήνα.
Ειδικότερα θα προσληφθούν 13 ημερήσιοι φύλακες, τρεις νυχτοφύλακες ΔΕ και τρεις καθαρίστριες ΥΕ. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκπνέει στις 30 Μαΐου. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2103250148.
• Στις 30 Μαΐου πέφτει η αυλαία για τις εννέα εποχικές θέσεις στη ΛΖ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων. Ο φορέας θα εντάξει στο δυναμικό του έξι ημερήσιους φύλακες ΔΕ, δύο νυχτοφύλακες ΔΕ και μία καθαρίστρια ΥΕ. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 27410-32650 και 27410-32630.
• Οκτώ νέους συνεργάτες θα προσλάβει η 25η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Κορίνθου. Οι θέσεις θα καλυφθούν από επτά ημερήσιους φύλακες ΔΕ και έναν καθαριστή / στρια ΥΕ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται επαρκώς για την προκήρυξη στο τηλέφωνο: 2741031443.
• Στην πρόσληψη 16 εποχικών θα προχωρήσει η ΙΣΤ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Θεσσαλονίκης. Ο φορέας θα προσλάβει 12 ημερήσιους φύλακες ΔΕ, δύο νυχτοφύλακες ΔΕ και δύο καθαρίστριες ΥΕ.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310801402.
• Με τρεις εργάτες/τριες Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης θα καλύψει τις άμεσες ανάγκες της η 23η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται επαρκώς στο τηλέφωνο: 2221022402.
• H ΛΗ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Μεσσήνης θα καλύψει οκτώ εποχικές θέσεις. Εξι θέσεις θα καλυφθούν από ημερήσιους φύλακες ΔΕ, ενώ από μία θέση θα μοιραστούν οι ειδικότητες ΥΕ Καθαριστών και ΔΕ Νυχτοφυλάκων. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2721063100.
• Οκτώ εποχικούς θα προσλάβει και η ΚΔ ΕΠΚΑ η οποία βρίσκεται στην Κρήτη. Αναλυτικά, θα προσληφθούν έξι ημερήσιοι φύλακες ΔΕ, μία Καθαρίστρια ΥΕ και ένας Νυχτοφύλακας ΔΕ.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2841022462.
• Με επτά εποχικούς θα καλύψει τις εποχικές ανάγκες της η 26η ΕΒΑ Μεσσήνης. Αναλυτικά, θα προσληφθούν τέσσερις ημερήσιοι φύλακες ΔΕ, ένας Νυχτοφύλακας ΔΕ και μία Καθαρίστρια ΥΕ.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2721022534.
59 συμβάσεις σε αρχαιολογικά έργα
Πενήντα εννέα θέσεις ειδικευμένου προσωπικού θα προσλάβουν επτά Εφορείες Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων (ΕΠΚΑ) και Βυζαντινών Αρχαιοτήτων (ΕΒΑ) του υπουργείου Πολιτισμού στο πλαίσιο της υλοποίησης αρχαιολογικών έργων. Στην ΙΣΤ΄ ΕΠΚΑ Θεσσαλονίκης θα προσληφθούν 13 Ειδικευμένοι Εργάτες ΥΕ, τρεις Αρχαιολόγοι ΠΕ και ένας Τεχνικός Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Εργων Τέχνης ΤΕ. Στη Δ΄ ΕΠΚΑ Ναυπλίου θα τοποθετηθεί ένας Λογιστής κατηγορίας ΤΕ, στην ΙΒ΄ ΕΠΚΑ Ιωαννίνων και στη ΛΣΤ΄ Μεσολογγίου θα απασχοληθούν από ένας Αρχαιολόγος κατηγορίας ΠΕ. Στην ΙΕ΄ ΕΠΚΑ Λάρισας, οι θέσεις αφορούν δύο Αρχαιολόγους ΠΕ, πέντε Συντηρητές Αρχαιοτήτων ΤΕ και 20 Ειδικευμένους Εργάτες ΥΕ. Η υποβολή αιτήσεων διαρκεί έως 30 Μαΐου.
Εντεκα θέσεις αντιστοιχούν στην 26η ΕΒΑ Καλαμάτας. Πρόκειται για εννέα θέσεις Ειδικευμένων Εργατοτεχνιτών, μία θέση Αρχαιολόγου ΠΕ και μία θέση Αρχιτέκτονα Μηχανικού ΠΕ.
Το νέο προσωπικό θα συνάψει συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο, τεσσάρων, έξι και δώδεκα μηνών.
ΠΗΓΗ : http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :