Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Βήμα βήμα στο asep.gr οι αιτήσεις για τελωνειακούς

Από πτυχιούχους Νομικής θα καλυφθούν οι 74 από τις 94 θέσεις πανεπιστημιακής εκπαίδευσης
Από το σύνολο των θέσεων στα τελωνεία οι 21 αφορούν μόνο υποψηφίους με εμπειρία, ενώ ο παράγοντας της εντοπιότητας είναι πολύ καθοριστικός για τις περισσότερες από τις θέσεις στην περιφέρεια

Ξεκίνησε χθες η υποβολή των αιτήσεων στον διαγωνισμό του υπουργείου Οικονομικών για τις 149 θέσεις τακτικού προσωπικού (Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) του κλάδου Τελωνειακών. Η προκήρυξη 2K/2014 του ΑΣΕΠ, που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 149 θέσεων σε 36 τελωνεία, απευθύνονται σε 94 απόφοιτους πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, 28 απόφοιτους τεχνολογικής και 27 απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Μάλιστα, οι 74 από τις 94 θέσεις πανεπιστημιακής εκπαίδευσης θα καλυφθούν από πτυχιούχους νομικής.
Από το σύνολο των θέσεων οι 21 αφορούν μόνο υποψήφιους με εμπειρία, ενώ ο παράγοντας της εντοπιότητας είναι πολύ καθοριστικός για τις περισσότερες από τις θέσεις στην περιφέρεια.
Στα νησιά, αλλά και σε τελωνεία που βρίσκονται σε παραμεθόριες περιοχές οι υποψήφιοι πρέπει να είναι μόνιμοι κάτοικοι των δήμων των νομών που έχει προκηρυχθεί η θέση, ενώ παράλληλα εφόσον επιλεγούν για διορισμό θα πρέπει να δεσμευτούν να υπηρετήσουν εκεί για τουλάχιστον μία δεκαετία.
Ηλεκτρονικές αιτήσεις και δικαιολογητικά
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει την Τρίτη 17 Ιουνίου 2014. Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr) και οι υποψήφιοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν τα οικεία τετραγωνίδια/πεδία των (ηλεκτρονικών) αιτήσεων, καθώς και τους κωδικούς που αναφέρονται σε αντίστοιχα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες που απαιτούνται και διαθέτουν.
Με την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, αποστέλλεται στον υποψήφιο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η επιβεβαίωση της υποβολής και ο αριθμός του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου της αίτησης, συνοδευόμενος από την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής.
Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση εμφανίζεται στην οθόνη των υποψηφίων σε εκτυπώσιμη μορφή.
Στη συνέχεια και έως τη Δευτέρα 23 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. (στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π., Αίτηση για την Προκήρυξη 2Κ/2014, Κατηγορία: Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε., Τ.Θ. 14.308, Αθήνα Τ.Κ. 115.10.) τα δικαιολογητικά.
ΠΗΓΗ : http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23318&subid=2&pubid=64017744

Δεν υπάρχουν σχόλια :