Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ


Διαδικτυακό και Δικτυακό μάρκετινγκ Νέα δομή οργάνωσης του εμπορίου.
Το έχετε συνειδητοποίησει ότι αυτή η οικονομική κρίση είναι μια δομική κρίση του οικονομικού συστήματος, του παραδοσιακού εμπόρου και των παραδοσιακών επιχειρήσεων; 
Η σταθερότητα εργασίας κατέρρευσε!! Η υπόσχεση μιας σύνταξης ανταπόδωσης της μισθωτής εργασίας η της παραδοσιακής αυτοαπασχόλησηςκατέρρευσε ! 

Η δύναμη του brand κατέρρευσε ! το σύστημα του παραδοσιακού μάρκετινγκ και αυτό κατέρρευσε! Καταρρέει ένας ολόκληρος κόσμος προτύπων μοντέλων συμπεριφορών και συστημάτων !
Το παραδοσιακό μάρκετινγκ πέθανε !
Ζήτω οι 2 πυλώνες της νέας οργάνωσης του εμπορίου:
Το διαδικτυακό μάρκετινγκ και το δικτυακό μάρκετινγκ.
Οι ανεξάρτητη επιχειρηματίες του δικτυακού μάρκετινγκ θα αποτελέσουν ένα δυναμικό κανάλι διανομής προϊόντων και υπηρεσιών.
Γιατί δεν είναι μόνο το ταχύτερο αναπτυσσόμενο μέσον ανάπτυξης , αλλά και η μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία για όποιον έχει την θέληση να δημιουργήσει μια δική του νέων δεδομένων επιχείρηση .
Μια επιχείρηση χωρίς επιχειρηματικό ρίσκο και με ελάχιστα κόστη ξεκινήματος και λειτουργίας.
Η επιχείρηση δικτυακού αποτελεί μια πιό ασφαλή λύση από το franschise ,έχει όλα τα πλεονεκτήματα που γνωρίζουμε στης επιχειρήσεις franschise χωρίς τα μειονεκτήματα που βασικά είναι το υψηλό κόστος απόκτησης της άδειας η διαρκής πληρωμή δικαιωμάτων και το υψηλό κόστος λειτουργίας . Τα τελευταία χρόνια,με την ραγδαία εξέλιξη της τρεχνολογίας, έχει ο καθένας μας,οποιουδήποτε επιπέδου μόρφωσης, χρόνου, γλώσσας ,εθνικότητας ,την ευκαιρία να αξιοποιήσει το δικτυακό μάρκετινγκ ως μέσω διανομής προϊόντων και υπηρεσιών.
Σκεφθείτε λοιπόν να έχετε ένα κατάστημα το όποιο να μην έχει έξοδα ενοικίου, να μην έχει υπάλληλους και άλλα λειτουργικά έξοδα αλλά παράλληλα να λειτουργεί 24ωρες το 24ωρο επί 365 μέρες το χρόνο να απευθύνεστε σε εκατομμύρια πελάτες και το πιο ωραίο, με ελάχιστες ώρες εργασίας μέσα από το σπίτι σας ! Ιδανικό ; 
Ε,ναι λοιπόν ! Ιδανικές συνθήκες εργασίας και αξιοπρεπείς αμοιβές .



Δεν υπάρχουν σχόλια :