Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

"ταξίδι αναβίωσης"!

                                  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΟΜΙΛΙΑ!

      Σας προσκαλούμε στο βιβλιοπωλείο μας'''' Πύρινος Κόσμος 
Ιπποκράτους 16 & Σόλωνος (γωνία)
Πέμπτη 5 Ιουνίου και ώρα 19:00 - 21:00
Είσοδος ελεύθερη!
Μια μοναδική ευκαιρία σ 'ένα ιδιαίτερο «ταξίδι αναβίωσης"!

                            ΜΕ ΤΗΝ ΛΥΔΙΑ ΧΑΤΖΗΝΟΥΣΙΟΥ
Η γνώση των Ελληνικών Ολιστικών Εφαρμογών Ευεξίας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψυχοσωματικής υγείας, που εφαρμοζόταν ήδη από το 1400 π.χ, με σκοπό να οδηγηθεί ο άνθρωπος μέσα από τη γνώση του εαυτού του, στο μέτρο του στη ζωή, στη βελτίωση της ποιότητας της, στην επίτευξη της ενότητας, στον πολιτισμό.
Η εξερεύνηση της γήινης υπόστασης μας (σώμα, ψυχή και πνεύμα) και η αξιολόγηση της λειτουργίας και της συντήρησης των 6 βασικών συστημάτων του οργανισμού προσφέρει στο σύνολο του τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους δημιουργώντας την ισορροπία δηλ την υγεία.
Το «ταξίδι αναβίωσης» με κέντρο την Αρχαία Ελληνική Θεραπευτική Πολιτιστική Κληρονομιά είναι ένα ταξίδι έμπνευσης και ανακάλυψης της πηγής της απόλαυσης. Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα βιωματικής εμπειρίας στην αυτογνωσία, στην εξισορρόπηση και στην ανάπτυξη θα συναντηθούμε με τον κρυμμένο πραγματικό μας εαυτό, την μοναδικότητα μας και τα προτερήματα μας. Μέσα από αυτό το «ταξίδι» θα αναβιώσουμε την γνώση σχετικά με το:
• Πως μπορούμε ΝΑ ΤΟΝ διατηρούμε αγωγό Της ενέργειας Μας ΚΑΙ Της δύναμης Μας
ΣΕ Καλή Κατάσταση;
• Ποιές εκδοχές της αλήθειας μας αφυπνίζουν και μας ευαισθητοποιούν;
• Πώς επιτυγχάνεται η ελευθερία, η ευτυχία, η πληρότητα;
Κατανοούμε σε βάθος τον εαυτό μας, τον απενοχοποιούμε, τον αποδεχόμαστε. Οριοθετούμε την ζωτική μας ενέργεια με αγάπη. Διατηρούμε την ισορροπία στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Γινόμαστε τέλειοι στο να συνυπάρχουμε, να συνομιλούμε και να εμπνέουμε. Γινόμαστε επιτυχημένοι στην στοχοθέτηση και υλοποίηση. Γινόμαστε ικανοί να ελκύουμε την αφθονία σε όλα τα επίπεδα. Ενεργοποιούμε όλους τους μηχανισμούς αυτοϊασης. Προάγουμε το σεβασμό, την αυτάρκεια και τη φιλότητα. Μαθαίνουμε πώς να γίνουμε μικροί θεοί με μεγάλη δύναμη!
Αφετηρία μας ο μοναδικός προκαθορισμένος λόγος της ύπαρξης μας, η ευδαιμονία. Ενδιάμεσες στάσεις η πανοραμική θέαση του κόσμου, το κέντρο συναδέλφωσης, συντονισμού και συνεργασίας, η ταυτοποίηση του μεριδίου μας στη ζωτική ενέργεια, την εξερεύνηση της ολιστικής υγείας. Τερματικός σταθμός μας είναι η κατάκτηση της δύναμης, του κάλλους και της ελευθερίας που βοηθούν στην ολοκλήρωση του έργου της ζωής μας.
Περισσότερες Λεπτομέρειες: http://hellenicholistic.com Λυδία Χατζηνουσίου 6970993180 Ελένη Αστεριάδη 6906026014 

Δεν υπάρχουν σχόλια :