Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Μένει η... βούλα της μεταγραφής

Ανακοινώνεται σήμερα η απόκτηση του Κασάμι, φουλάρει ο Ολυμπιακός και για τον Φινμπόγκασον.
Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες τα ξημερώματα ο Π. Κασάμι, συνοδευόμενος από τον ατζέντη του Μ. Ραϊόλα και από στιγμή σε στιγμή θα οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Χθες οι δύο πλευρές ήταν σε συνεχείς διαπραγματεύσεις και λίγο πριν από τα μεσάνυχτα υπήρξε πληροφορία ότι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ελβετού μέσου, που χθες είχε τα 22α γενέθλιά του, παρότι αρχικά παρουσιάστηκε διαφορά στο οικονομικό, αλλά και στη διάρκεια του συμβολαίου, το οποίο θα είναι 4ετές ή για 3+1 χρόνια.
Μάλιστα κυκλοφόρησε φήμη ότι ο Κασάμι πέρασε και από ιατρικές εξετάσεις, αλλά από τον Ολυμπιακό το διέψευσαν. Η Φούλαμ για την παραχώρησή του θα εισπράξει 2,5 εκατ. ευρώ, τα οποία θα αφαιρεθούν από την οφειλή των Λονδρέζων για τον Μήτρογλου.
Μετά τον Κασάμι, σειρά παίρνει ο Φινμπόγκασον. Παρά τα συνεχή δημοσιεύματα, μόνον οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στη Χέρενφεν για τον Ισλανδό επιθετικό και τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξει νέα συνάντηση εκπροσώπων των δύο συλλόγων.
Στην Ισπανία επιμένουν πως ο Ολυμπιακός συζητά με τη Σεβίλλη για τον ακραίο επιθετικό Ρέγες και τον στόπερ Μποτία.
Πλην της Ιντερ και της Μπενφίκα, ενδιαφέρον για τον Μανωλά εκδήλωσε και η Σεβίλλη, αλλά ο ατζέντης του, Γ. Ευαγγελόπουλος, προειδοποίησε τους Σεβιγιάνους, μέσω της ισπανικής ιστοσελίδας «estadiodeportivo», πως θα πρέπει να... ξοδευτούν για να τον αποκτήσουν: «Ο Μανωλάς είναι ένας παίχτης ακριβός. Η Σεβίλλη πάντως θα ήταν ένας καλός προορισμός».
Ο Μασάντο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Χθες πορτογαλικά ΜΜΕ έγραψαν πως ο 28χρονος μέσος έκλεισε στην πρωταθλήτρια Κροατίας έναντι 4,5 εκατ. ευρώ! Ενα ποσό που φαίνεται εξωφρενικό, αλλά το βράδυ ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την Ντιναμό για τον Μασάντο, ενώ για την παραχώρησή του θα εισπράξει 1,3 εκατ. ευρώ.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΒΔΑΣ
ΠΗΓΗ:http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :