Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Ισπανός δημοσιογράφος αποθεώνει την Εθνική Ελλάδας

Η Ελλάδα έχει κριθεί αρνητικά αρκετές φορές για το ποδόσφαιρο που παίζει, όμως δημοσίευμα από την Ιβηρική χερσόνησο, εκφράζει θαυμασμό για τον τρόπο που αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος...
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «elimparcial.es» ανάρτησε δημοσίευμα μέσω του οποίου αποθεώνεται η Εθνική Ελλάδος, για τον τρόπο που αγωνίζεται αλλά και για τις εμβληματικές προσωπικότητες που συμπληρώνουν το «γαλανόλευκο» ρόστερ.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος, στο εν λόγω, δημοσίευμα:
«Μπορεί το ελληνικό στυλ ποδοσφαίρου να μην είναι υποδειγματικό και... εμπορικό στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά εμπεριέχει πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θεωρείται από πολλούς γνώστες του αθλήματος ως ξεπερασμένο και παρωχημένο. Πολλοί λένε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι antifútbol. Λάθος. Η Ελλάδα είναι μια ομάδα που βασίζεται πλήρως στην δυναμική της άμυνα, αλλά αδυνατεί να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που τις παρουσιάζονται. Τα παιχνίδια που έπαιξε εναντίον της Ιαπωνίας και της Ακτής Ελεφαντοστού είναι μια αντανάκλαση του τι είναι η Ελλάδα. Εναντίον της Ιαπωνίας ήταν σε θέση να κρατήσει την λευκή ισοπαλία ενάντια σε όλες τις πιθανότητες και παίζοντας για πολύ ώρα με παίκτη λιγότερο. Ενάντια στην Ακτή Ελεφαντοστού έπαιξε επικά και κέρδισε με 2-1».
Για την προσεχή αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα: «Η Κόστα Ρίκα είναι η μεγάλη αποκάλυψη του Μουντιάλ και περιμένει τους Έλληνες την Κυριακή. Πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι του Μουντιάλ ως τώρα. Δύο ομάδες με διαφορετικά στυλ παιχνιδιού, αλλά γεμάτες ενθουσιασμό για να βρεθούν μεταξύ των οκτώ κορυφαίων στον κόσμο. Το ποδόσφαιρο είναι, εν ολίγοις, ομαδικότητα και ενθουσιασμός».
Φωτογραφία: Eurokinissi
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :