Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Οχτώ παραλίες της Αττικής όπου μπορείς να κάνεις γυμνός μπάνιο [εικόνες]

Αν είστε λάτρεις του γυμνισμού, της άγριας φύσης και των αρχαιολογικών χώρων, οι παραλίες αυτές είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς.
Με θέα το Ναό του Ποσειδώνα, το Ιερό της Νέμεσις, το μνημείο της μάχης του Μαραθώνα και το μουσείο της Θεάς Αρτέμιδος, βγάλτε τα μαγιό σας και απολαύστε τα δροσερά νερά. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τα αδιάκριτα βλέμματα, καθώς τις παραλίες που θα δείτε επιλέγουν κατά κύριο λόγο γυμνιστές.

Παραλία των Λεγρενών

Το ΚΤΕΛ και σε αυτήν την περίπτωση θα σας φανεί χρήσιμο καθώς μπορείτε να σταματήσετε στη στάση “ΚΑΠΕ» και με λίγο περπάτημα ακόμη (περίπου μισό χιλιόμετρο) να φτάσετε στον προορισμό σας. Η παραλία των Λεγρενών είναι αρκετά απομονωμένη και φυσικά δεν είναι οργανωμένη. Τα νερά της είναι πολύ καθαρά και το μεγαλύτερο ποσοστό των επισκεπτών της είναι γυμνιστές.

Λιμανάκια

Σύμφωνα με το bigolive.org, την ομάδα που αναλαμβάνει να παρουσιάσει στους επισκέπτες την ομορφιά της Αθήνας, η Βάρκιζα και η Βουλιαγμένη είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αγαπούν το γυμνισμό και το κολύμπι σε βαθιά νερά. Τα λιμανάκια, είναι βραχώδεις κολπίσκοι με πρασινομπλέ νερά και αρκετά δύσκολη πρόσβαση. Το λεωφορείο Ε22 σας αφήνει στη Στάση “Λιμανάκια» και από εκεί σε λίγα μόλις λεπτά φτάνετε στην εν λόγω παραλία.

Παραλία του Μαραθώνα

Στην παραλία αυτή θα συναντήσετε εκτός από γυμνιστές και πολλούς ένθερμους θαυμαστές του κάμπινγκ (μαζί με τις σκηνές τους φυσικά). Παρά την απαγόρευση, η παραλία αυτή μοιάζει ιδανική για κάμπινγκ και λόγω των γυμνιστών που μοιάζουν να την προτιμούν, θα νιώστε αρκετά άνετα να… βγάλετε το μαγιό σας.

Μαύρο Λιθάρι

Πρόκειται για μία σειρά από παραλίες που βρίσκονται στα όρια μεταξύ Αναβύσσου και Σαρωνίδας. Δεν είναι αποκλειστικά παραλία γυμνιστών. Αν όμως θέλετε να απολαύσετε το μπάνιο σας χωρίς το μαγιό σας, θα κατευθυνθείτε στο βόρειο τμήμα της παραλίας που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το ξενοδοχείο Μαύρο Λιθάρι και αποτελεί χώρο γυμνιστών

Ναός του Σουνίου

Με το Ναό του Ποσειδώνα σε πρώτο πλάνο, χαρείτε τα καθαρά νερά και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Αυτή η μικρή παραλία του Σουνίου με τα πολλά βράχια και τα βότσαλα είναι εύκολα προσβάσιμη καθώς σε περίπτωση που δεν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ΚΤΕΛ και να αποβιβαστείτε στη στάση “Ναός Σουνίου».

Παραλία Ραμνούς

Η παραλία αυτή είναι το όνειρο κάθε φυσιολάτρη. Βρίσκεται στα βορειοανατολικά παράλια της Αττικής, κάτω από το Ιερό της Νέμεσις. Έχει τρομερά όμορφα νερά, όμως καλό θα ήταν να την επισκεφτείτε με αυτοκίνητο, καθώς η συγκοινωνία θα σας ταλαιπωρήσει αρκετά.

Παραλία Riba’s

Η παραλία αυτή πήρε το όνομά της από το κέντρο Ribas που βρίσκεται ακριβώς από πάνω και είναι από τις πιο δημοφιλείς παραλίες γυμνιστών. Το Ε22 σας λύνει ξανά τα χέρια, κατεβαίνοντας στη στάση “Riba’s».

Παραλία Βραυρώνας

Η παραλία της Βραυρώνας είναι κι αυτή μία από τις επιλογές των γυμνιστών. Θα τη συναντήσετε λίγα μόλις μέτρα από το Μουσείο της Θεάς Αρτέμιδος. Τα νερά είναι ζεστά και η παραλία πολύ καθαρή.
ΠΗΓΗ :http://biologikaorganikaproionta.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :