Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ένα δοκιμασμένο tip για να κάνεις την μπριζόλα σου απίστευτα μαλακή!

Το δοκιμάσαμε και είχε 100% επιτυχία.
Οι μοσχαρίσιες μπριζόλες είναι συνήθως αρκετά σκληρές από τη φύση τους. Για να τις κάνεις πιο μαλακές το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα ακτινίδιο. 
Κόψε το ακτινίδιο στη μέση και με το μισό πέρνα τη μπριζόλα σου από τη μία και από την άλλη μεριά. Μία φορά είναι αρκετή για να γίνει απίστευτα μαλακή. Έπειτα ψησ’την κανονικά όπως συνήθως. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!
ΠΗΓΗ:http://www.faysbook.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :