Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Σοκολατάκια με γεμιστά μπισκότα και λευκή σοκολάτα

Μια συνταγή για τους λάτρεις των γλυκισμάτων


Υλικά για 2-4 άτομα
- 2 σοκολάτες λευκές των 200 γραμμαρίων ψιλοκομμένες 
- 390 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα
- 2 1/2 φλιτζάνια χοντροκομμένα γεμιστά μπισκότα

Εκτέλεση
- Σε ένα τετράγωνο ταψί διαστάσεων 33 x 22 εκ. βουτυρώστε και απλώστε ένα φύλλο λαδόκολλας.

- Τοποθετήστε τα γεμιστά μπισκότα σε μια σακούλα με αεροστεγές κλείσιμο και κοπανίστε τα μπισκότα με τον πλάστη μέχρι να σπάσουν καλά και γίνουν κομμάτια. 

- Ετοιμάστε ένα μπεν μαρί και λιώνετε τη λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη μαζί με το ζαχαρούχο γάλα μέχρι η σοκολάτα να λιώσει. Στη συνέχεια ανακατεύετε με τα χοντροκομμένα.

- Ρίχνετε το φοντάν στο ταψί. Απλώστε το ομοιόμορφα. Κοπανίστε μια - δυο φορές το ταψί στον πάγκο της κουζίνας για να απελευθερώσετε τυχόν φυσαλίδες αέρα.

- Βάζετε στο ψυγείο να σφίξει για περίπου 40 με 60 λεπτά. Κόβετε σε τετράγωνα κομματάκια και σερβίρετε.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :