Σύμφωνα με τους γεωπόνους, η στέβια προσαρμόζεται και αποδίδει ικανοποιητικά στις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας, με χαμηλές απαιτήσεις σε λίπανση και άρδευση.
Χαρακτηρίζεται ως το φυτό της νέας χιλιετίας που παράγει τη ζάχαρη του μέλλοντος. Ο λόγος για τη στέβια, η καλλιέργεια της οποίας υπόσχεται σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης στους παραγωγούς. Η ζάχαρη μάλιστα της στέβιας διαφημίζεται σήμερα ως φυσική γλυκαντική ουσία με μηδέν θερμίδες.
- Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του «Εθνους» / Ενθετο: «Επαγγελματικές Ευκαιρίες»
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου