Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Φορητή συσκευή φέρνει την επανάσταση στο πλύσιμο των ρούχων [βίντεο]

Ο λόγος για ένα νέο, μικροσκοπικό μηχάνημα που έρχεται να αποδείξει πως το πλύσιμο των ρούχων μπορεί να πάψει να αποτελεί μπελά για τα νοικοκυριά. Το όνομα αυτού είναι «Dolfi Ultrasonic» και θα κάνει την εμφάνισή του στην αγορά στα μέσα Αυγούστου.

Η υπερηχητική τεχνολογία της συσκευής υπόσχεται εύκολο, γρήγορο, ανέξοδο και αποτελεσματικό πλύσιμο των ρούχων με δύο μόλις κινήσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε τα άπλυτα ρούχα σε μία λεκάνη και να προσθέσετε μέσα λίγο απορρυπαντικό, νερό και το θαυματουργό Dolfi Ultrasonic.
Η συσκευή κατά τη διάρκεια παραμονής της στο νερό δημιουργεί κινούμενα ηχητικά κύματα τα οποία με τη σειρά τους παράγουν φυσαλίδες υψηλής πίεσης που διαπερνούν και καταστρέφουν τους λεκέδες των ρούχων. Το σημαντικότερο όλων μάλιστα είναι πως η συσκευή σπαταλά 80% λιγότερη ενέργεια από τα ηλεκτρικά πλυντήρια και εγγυάται την προστασία των υφασμάτων.
Το Dolfi Ultrasonic θα κυκλοφορήσει στα μέσα Αυγούστου και η τιμή του θα ανέρχεται στα 70 ευρώ. Οι δυνατότητες της επαναστατικής συσκευής περιγράφονται στο βίντεο που ακολουθεί.
ΠΗΓΗ:koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :