Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Με Σπανούλη θα ταξιδέψει στην Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός

Την Τετάρτη (15/4, 20:00), ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει την Βαρκελώνη για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με την Μπαρτσελόνα και αναμένεται στην αποστολή να βρίσκεται και ο Βασίλης Σπανούλης...

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το «Goal» δεν είναι 100% έτοιμος, δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τις τελευταίες ημέρες έκανε μεν το πρόγραμμα της αποθεραπείας του, αλλά ακολουθούσε και μέρος από το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς να πιέζει ιδιαίτερα τον εαυτό του.
Γεγονός που δεν θέλει και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δεν θέλει να πιέσει τον 33χρονο παίκτη του, ή να ρισκάρει την χρησιμοποίησή του, καθώς μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ και να τον στερηθεί περισσότερο από όσο υπολόγιζε, αφού υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο της υποτροπής. Πάντως, ο κ. Σφαιρόπουλος θεωρεί πως η προθήκη του Σπανούλη στην αποστολή της ομάδας θα βοηθήσει πάρα πολύ τους παίκτες που θα αγωνιστούν στο ψυχολογικό κομμάτι, για αυτό και ο V-Span θα είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Βαρκελώνη.

ΠΗΓΗ:koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :