Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Καμμένος: Το Φως της Ανάστασης είναι το Φως της ελπίδας

Καμμένος: Το Φως της Ανάστασης είναι το Φως της ελπίδας

Στη σημασία της φετινής Ανάστασης στάθηκε με δήλωση του, χθες μετά την τελετή υποδοχής του Αγίου Φωτός, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Το φως σύμφωνα με τον κ. Καμμένο είναι το φως της ελπίδας για την χώρα. "Αυτή τη χρονιά έχει μία ιδιαίτερη σημασία, γιατί το Φως της Ανάστασης είναι το Φως της ελπίδας", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Με εμφανείς αναφορές του στη δύσκολη συγκυρία που περνά η χώρα και με το βλέμμα όλων στραμμένο στις διαπραγματεύσεις ανέφερε χαρακτηριστικά: “το Φως του Ελληνισμού νίκησε πάντα το σκοτάδι και όλους εκείνους οι οποίοι ήθελαν να καθυποτάξουν είτε την Πατρίδα είτε την Ορθοδοξία".
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απευθύνθηκε στους ανθρώπους “που περνούν δύσκολα αυτές τις μέρες”, παροτρύνοντάς τους να μην χάνουν την ελπίδα και την αισιοδοξία τους.
Τέλος στη δήλωση του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κάλεσε το λαό να δει ως μια καινούργια αρχή την Ανάσταση του Κυρίου “Όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες, όλοι οι λαοί έχουμε σήμερα μία καινούργια αρχή μετά την Ανάσταση του Κυρίου",σημείωσε.


ΠΗΓΗ:imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :