Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Ένα πρακτικό tip για να αλατοπιπερώνεις εύκολα τα φαγητά σου

Ένα πρακτικό tip για να αλατοπιπερώνεις εύκολα τα φαγητά σου

Έχεις παρατηρήσει ότι κάθε φορά που πας να βάλεις λάδι, αλάτι, πιπέρι και διάφορα άλλα μυρωδικά στις μπριζόλες σου πριν τις βάλεις στο τηγάνι τα χέρια σου γίνονται τόσο χάλια που δεν ξέρεις τι να κάνεις; Σου έχουμε το τέλειο tip.
Δες ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πασπαλίσεις σωστά τις μπριζόλες σου χωρίς να γίνουν χάλια τα χέρια σου.
Καταρχάς δε χρειάζεται να τις αλείψεις με λάδι καθώς υπάρχει λάδι στο τηγάνι. Βάλε αλάτι και πιπέρι από τη μία μεριά της μπριζόλας και έπειτα βάλ’την στο ζεστό λάδι που βρίσκεται μέσα στο τηγάνι. Γύρισέ την από την άλλη μεριά μέσα στο τηγάνι και πασπάλισε με αλατοπίπερο και από αυτή τη μεριά. Με αυτόν τον τρόπο δε θα σου μένει μεγάλο μέρος του αλατοπίπερου στο πιάτο καθώς ότι είναι να πέσει από την μπριζόλα θα πέσει μέσα στο τηγάνι και θα παγιδευτεί μεταξύ τηγανιού και μπριζόλας.. ακριβώς εκεί που πρέπει να βρίσκεται. 
Έξτρα tip: Το ίδιο ακριβώς μπορείς να κάνεις αν μαγειρεύεις τις μπριζόλες σου στο φούρνο.
ΠΗΓΗ:faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :