Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

SLC: Μία καινοτόμος,αναίμακτη τεχνική για το ρινικό διάφραγμα

H πολυετή εμπειρία στο χώρο, μας έχει διδάξει οτι πολλά απο τα προβλήματα αναπνοής τα οποία παρουσιάζονται σε συνεχώς αυξανόμενο αριθμό σε μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, οφείλονται σε παρεκτόπιση του ρινικού διαφράγματος (σκολίωση,στραβό διάφραγμα).

Έντονη δυσχέρεια στη ρινική αναπνοή σαν φυσικό αποτέλεσμα έχει την ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ. Οι ασθενείς με ΄΄στραβό διάφραγμα΄΄ έχουν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους έντονη δυσκολία αναπνοής απο τη μύτη,μειωμένη οσφρητική ικανότητα,μόνιμο συνάχι και έντονη κόπωση στη διάρκεια σωματικής άσκησης. Το ΡΟΧΑΛΗΤΟ και η ΥΠΝΙΚΗ ΑΠΝΟΙΑ έχουν σαν αποτέλεσμα ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΝΟΥ και μειωμένη ημερήσια απόδοση,πρέπει να γίνει γνωστό ό,τι σε μεγάλο βαθμό οφείλονται στο στραβό διάφραγμα. Καθήκον μας είναι να ενημερώσουμε οτι η συνεχή χρήση αποσυμφορητικών spray των οποίων η χρήση σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται καθημερινή ανάγκη προκειμένου κάποιος να ‘’ανασάνει’’ και να ανακουφιστεί προκαλούν ΕΘΙΣΜΟ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ. Το μόνιμο μπούκωμα,καταρροή,πονοκεφάλοι είναι οι κύριες αιτίες που οδηγούν σε κατάχρηση των παραπάνω σκευασμάτων.Στόχος δεν είναι η κάλυψη ή προσωρινή ανακούφιση άλλα η θεραπεία.
Θεραπεία είναι η αποκατάσταση του στραβού διαφράγματος.
Ηπρωτοποριακή τεχνική SLC-SEPTUM LASER CORRECTION στηρίζεται στη χρήση erbium laser καινοτομεί απο τις ήδη υπάρχουσες κλασσικές μεθόδους διόρθωσης σκολίωσης ρινικού διαφράγματος διότι :
1) Δεν πραγματοποιούνται χειρουργικές τομές 2) Δεν τοποθετούνται μετεγχειρητικά γάζες 3) Ο ασθενής αναχωρεί την ίδια ημέρα 4) Δεν χρειάζεται για την διενέργεια της γενική αναισθησία,πραγματοποιείται με τοπική (www.slc-method.gr)
Πλεονεκτήματα που οφείλονται στο γεγονός ότι σε αντίθεση με τις κλασσικές προσεγγίσεις,με την μέθοδο SLC δεν γίνεται αφαίρεση του τμήματος που παρεκλίνει αλλά δημιουργείται μια νέα θέση για το τμήμα αυτό.
Η εμπειρία είναι πλέον αναγνωρισμένη και η ασφάλεια δεδομένη.Καταφέραμε με ελάχιστη ταλαιπωρία και προσιτό κόστος να δικαιώσουμε τους ασθενείς που εμπιστεύτηκαν εμάς και το ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ για την θεραπεία στο πρόβλημα τους. Το χαμόγελο,η ανακούφιση,η θεραπεία του ασθενούς είναι η ανταμοιβή και η ώθηση που μας δίνει κουράγιο και ασίγαστη δύναμη να συνεχίζουμε.
Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :