Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΣΟΚ: Έρχεται πόλεμος στα Βαλκάνια! Αυτό είναι το σχέδιο...

Σύμφωνα με πηγές των Βόσνιων μουσουλμάνων παρουσιάστηκε πολεμικός χάρτης και επιχειρησιακές οδηγίες από στρατιωτικές δυνάμεις με σκόπο την κατάληψη ης σερβικής δημοκρατίας της Βοσνίας και την εκδίωξη των Σέρβων.
Προϋπόθεση για να εφαρμοστεί το σχέδιο αποτελεί η προσπάθεια του Προέδρου της Σερβικής Δημοκρατίας (RS) Μίλοραντ Ντόντικ, να πραγματοποιήσει δημοψήφισμα με σκοπό τον διαχωρισμό της Σερβικής οντότητας από την Βοσνία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές για την εφαρμογή του σχεδίου θα χρειαστούν μερικοί γενναίοι που θα πάνε στον ποταμό Ντρίνα και θα καταστρέψουν όλες τις γέφυρες προς την Δημοκρατία της Σερβίας. Την ίδια στιγμή θα αποκοπεί τα κύριο δρομολόγιο που διέρχεται πλησίον του Μπράτσκο . Έτσι η Σερβική περιοχή θα διασπασθεί σε δύο μέρη, ενώ η φύλαξη του προς αποκοπή δρομολογίου έχει καθορισθεί να γίνει με τον ίδιο τρόπο που έγινε και κατά την διάρκεια του πολέμου.
Επιπλέον, στρατιωτικές ενέργειες σχεδιάζονται για την πόλη του Gorazde (νότια στα σύνορα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, του Μαυροβουνίου και της Σερβίας), ενώ βορειοδυτικά θα επιχειρήσουν στην περιοχή Βέρμπας, με σκοπό την διαίρεση και απομόνωση του σερβικού θύλακα. Όλα αυτά θα αναγκάσουν την Μπάνια Λούκα (RS) να δεχθεί τα αιτήματα των Μπόσνιακ και να διαμορφωθεί νέα ενιαία οντότητα, η Μουσουλμανική – Κροατική Ομοσπονδία.


ΠΗΓΗ:voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :