Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Φτιάξε τα πιο νόστιμα τσιπς κολοκυθιού (και χάσε τα περιττά κιλά των διακοπών)!

Φτιάξε τα πιο νόστιμα τσιπς κολοκυθιού (και χάσε τα περιττά κιλά των διακοπών)!
Μπορεί οι διακοπές να τελείωσαν και να έχεις επιστρέψει με 1-2 κιλάκια παραπάνω αλλά σίγουρα, το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να κάνεις δίαιτα. 
Δεν σου φτάνει ο πόνος σου (ότι πρέπει να επιστρέψεις στο γραφείο και την καθημερινότητά σου), να έχεις στο νου σου και την υγιεινή διατροφή που πρέπει να ακολουθήσεις; Γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σου δώσουμε νόστιμες εναλλακτικές για να επιστρέψεις ομαλά στην καθημερινότητά σου. 
Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα θελήσεις να φας κάτι τραγανό και νόστιμο, δοκίμασε να φτιάξεις αυτά τα λαχταριστά τσιπς κολοκυθιού που θα σου δώσουν μόλις 100 θερμίδες σε αντίθεση με τα πατατάκια του εμπορίου που σίγουρα θα σου χαρίσουν απλόχερα τις 600 θερμίδες τους. 
Για να φτιάξεις τα τσιπς κολοκυθιού θα χρειαστείς…
2 μέτρια κολοκυθάκια, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, 1/4 φλ.τσ. τριμμένη παρμεζάνα, 1/4 φλ.τσ. φρυγανιά τριμμένη, 1/8 κ.γ. αλάτι και μαύρο πιπέρι
Ξεκίνα προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάλε σε ένα ταψί λίγο αντικολλητικό χαρτί. 
Κόψε τα κολοκυθάκια σε πολύ λεπτές κυκλικές φετούλες. Ρίξε τις φέτες σε ένα μπολ και πρόσθεσε το ελαιόλαδο. Ανακάτεψε καλά.
Σε ένα άλλο μπολ βάλε την παρμεζάνα, την φρυγανιά, το αλάτι και λίγο πιπέρι και ανακάτεψε. Βούτα κάθε φετούλα μέσα στο μείγμα και βάζε την στο αντικολλητικό χαρτί. 
Ψήσε τα τσιπς σου για 25-30 λεπτά και σέρβιρε αμέσως. 
ΠΗΓΗ:faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :