Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Αποκλειστικό: Το βρώμικο μυστικό της Μυκόνου

"Στη Μύκονο βλέπουν Άραβα και του κάνουν τεμενάδες» λένε άνθρωποι της μυκονιάτικης νύχτας και δεν τελειώνει η ιστορία εκεί...

Τα τελευταία χρόνια ένα ιδιαίτερο κύκλωμα "κόβει και ράβει" στο νησί με κέρδη ανυπολόγιστα και έχει μετατρέψει το νησί σε παράδεισο "ηδονής" της Μεσογείου.
Επιχειρηματίες, προσλαμβάνουν κοπέλες άλλα και αγόρια πρόθυμα να "φτάσουν ψηλά" να εργαστούν ως χορευτές, σερβιτόροι-ρες, πωλητές κλπ και σύμφωνα με μαρτιρίες που έφτασαν στα αυτιά μας τους πιέζουν για να επιδίδονται σε "θερμότερες" επαφές με vip πελάτες.
Οι κοπέλες και τα αγόρια συχνά δεν παίρνουν "φράγκο" ή στη καλύτερη περίπτωση ένα μικρό 10% ή "χρυσό ρολόι" σε αντίθεση με τους "προστάτες" τους που γεμίζουν τις τσέπες τους απο τη συνεχή πελατεία!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες συχνά το "δίκτυο" περιλαμβάνει χώρους διασκέδασης που συνεργάζονται με ξενοδοχεία, κοσμηματοπωλεία και άλλες επιχειρήσεις με χαμηλό προφίλ.
Το τίμημα για μια "εύκολη"ζωή περνάει απο πολλά δωμάτια (και σκάφη πολυτελείας) για τις κοπέλες και τα αγόρια που σπάνια καταγγέλουν τι υφίστανται αφου κατά κύριο λόγο το κάνουν συνειδητά.
Απίστευτες ιστορίες για πλούσιους Άραβες που πληρώνουν όσο όσο, με αδυναμία σε περούκες και γυμνασμένα κορμιά και Ελβετούς επενδυτές με ιδιαίτερα γούστα (μέχρι και τρυματισμοί αναφέρθηκαν) κάνουν το γύρω του νησιού και μένουν εκεί σαν μυστικά που απαγορεύεται να βγούν παραέξω...
Εκεί που η σαμπάνια ρέει , τα πανάκριβα δωμάτια πάντα γεμάτα και η κρίση δεν γίνεται εμφανής ποτέ.

ΠΗΓΗ:voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :