Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Εξαλλος ο Μητρόπουλος: «Με έκοψαν με σταλινικές μεθόδους»

Εξαλλος ο Μητρόπουλος: «Με έκοψαν με σταλινικές μεθόδους»

Κατά… ριπάς «πυροβόλησε» τον ΣΥΡΙΖΑ ο ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, σε συνέντευξή του.Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, έκανε λόγο για «προσβλητική συμπεριφορά της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ προς το πρόσωπο του».

«Ούτε στην περίοδο της σταλινικής τρομοκρατίας δεν ακολουθήθηκαν οι μέθοδοι όπως αυτοί της σύγχρονης ηγεσίας για να βγάλει στην άκρη ένα στέλεχός της που πρώτευσε στις προηγούμενες εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητρόπουλος.
Όπως τόνισε το τρίτο Μνημόνιο απαγορεύει ρητά τη διατύπωση εναλλακτικού σχεδίου προσθέτοντας ότι ο απεγκλωβισμός απ’ αυτό δεν μπορεί να γίνει από αυτούς που το ψήφισαν.
Γι’ αυτό και κάλεσε τους ψηφοφόρους είτε να επιλέξουν αποχή και λευκό είτε να κάνουν την «πιο συνειδητή επιλογή» και να ψηφίσουν ΚΚΕ.
Χαρακτήρισε «προσβολή» για την Αττική το «κόψιμό» του από τις λίστες ενώ αναφερόμενος σε όσα προηγήθηκαν είπε ότι αποδέχθηκε την τελευταία τιμητική θέση προκειμένου να έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον εαυτό του στην Κεντρική Επιτροπή.
Για τον λόγο που «κόπηκε» υποστήριξε: «Θεωρώ ότι πολύ ενόχλησε την ηγεσία ότι είπα ότι πήγαμε χωρίς σχέδιο και ότι τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου την είχα χαρακτηρίσει επαίσχυντη και κακή».

ΠΗΓΗ:imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :