Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Το LoveGreece.com προβάλλει την Ελλάδα στο παγκόσμιο δίκτυο των Design Hotels

Το LoveGreece.com προβάλλει την Ελλάδα στο παγκόσμιο δίκτυο των Design Hotels

Γεννήθηκε μέσα στην οικονομική κρίση με βασικό κίνητρο να αναδείξει το δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος.

Η πλατφόρμα LoveGreece.com του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη δημιουργήθηκε το 2013, από την Τζίνα Μαμιδάκη, ως μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας χαρισματικούς Έλληνες από τους χώρους της έρευνας, της καινοτομίας, των τεχνών, του πολιτισμού, της εκπαίδευσης, της επιχειρηματικότητας, του τουρισμού και της κοινωνικής ευθύνης. Το LoveGreece.com αναφέρεται σε ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία και δυνατότητες και λειτουργεί ως ένα φόρουμ αλληλεπίδρασης που ξεχειλίζει από ενέργεια., με στόχο να προσελκύσει το ενδιαφέρον και τη βοήθεια του κόσμου προκειμένου να ενισχυθεί η ζήτηση για ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες.
Πρόσφατα, το LoveGreece.com, υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τα Design Hotels™ (https://www.designhotels.com/) που είναι boutique ξενοδοχεία, που διακρίνονται για το design και την ποιότητα υπηρεσιών τους, σε καθιερωμένους αλλά και ανερχόμενους προορισμούς, και θα συμμετάσχει στο Arena 2015, το ετήσιο συνέδριο τους (και σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις) που θα πραγματοποιηθεί στις 23-25 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα.
"Το LoveGreece.com στοχεύει να αναδείξει τη δουλειά ορισμένων από τους επιχειρηματίεςπαραγωγούς και δημιουργούς που έχουν ήδη παρουσιαστεί στην ιστοσελίδαοι οποίοι με το ήθοςτη συνέπειατο ταλέντοτο όραμα και την εργατικότητά τους συνιστούν ένα πολύτιμο κεφάλαιο για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας", συμπληρώνει χαρακτηριστικά ο project director του ιδρύματος Μαμιδάκη και υπεύθυνος για την πλατφόρμα LoveGreece.com κ. Bασίλης Μπαρτζώκας
Στο ετήσιο συνέδριο στο Arena 2015 και τις παράλληλες εκδηλώσεις που διοργανώνονται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα, θα παρευρεθούν 250-300 ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, οι αποκαλούμενοι local heroes, opinion leaders ή influencers και μέλη του Design Hotels Club από όλο τον κόσμο. Οι νέες τάσεις στη φιλοξενία, το design, το marketing και οτιδήποτε άπτεται της φιλοσοφίας των Design Hotels™ θα είναι το επίκεντρο των εκδηλώσεων. Εκλεκτοί προσκεκλημένοι ,όπως είναι ο δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης του εξειδικευμένου περιοδικού MONOCLE, όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ελληνική φιλοξενία, αλλά και να γίνουν ανεπίσημοι πρεσβευτές της ελληνικής πρωτεύουσας σε όλο τον κόσμο.
Πληροφορίες: www.lovegreece.com

ΠΗΓΗ:imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :