Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Νίκος Μαστοράκης πάει Χόλιγουντ! Οι λεπτομέρειες για τη συνεργασία του με τη «Warner Bros»

Στη «Μέκκα του κινηματογράφου» θα βρεθεί ο Νίκος Μαστοράκης με μία συνεργασία που θα συζητηθεί όσο καμία άλλη!
Η κολοσσιαία εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών, «Warner Bros»,  ανακοίνωσε ότι έκλεισε συμφωνία με τον βραβευμένο Έλληνα συγγραφέα, δημοσιογράφο και παραγωγό για μία καινούργια μεγάλου μήκους ταινία.
Αν και το σενάριο είναι εφτασφράγιστο μυστικό, ο προσωρινός τίτλος του φιλμ είναι «Heist», δηλαδή Ληστεία, ενώ  σύμφωνα με πληροφορίες τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας θα γίνουν και στην Αθήνα.
Μετά την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας από τη «Warner Bros»,  ο Νίκος Μαστοράκης έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook: «Αποφεύγω να καμαρώνω και να "καμώνομαι" για όσα κάνω έξω από 'δω, αλλά σήμερα, επιτρέψτε μου να το κάνω. Με πολλή υπερηφάνεια, γιατί χρειάστηκε σκληρή δουλεία και επιμονή/υπομονή αλλά και ταύτιση με τους σκληρούς επαγγελματικούς κανόνες του Χόλιγουντ.
Η συνεργασία μου με τη Warner Bros επισφραγίστηκε λίγο πριν, με την ανακοίνωση του μεγαλύτερου στούντιο του κόσμου, στο έγκυρο πόρταλ Deadline Hollywood. Για σας που θα χαρείτε μαζί μου, ευχαριστώ που είσαστε φίλοι και ξέρετε να μοιραζόσαστε».

ΠΗΓΗ:koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :