Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Η Shiny Swan επενδύει κύρια σε έρευνα

Έρευνα

Η Shiny Swan επενδύει κύρια σε έρευνα πάνω στην εφαρμογή των τελευταίων επιστημονικών ανακαλύψεων στα θέματα διατροφής, ομορφιάς και πρόληψης υγείας. Το αποτέλεσμα αυτών των ερευνών είναι μια ολοένα και αυξανόμενη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Το ερευνητικό της προσωπικό, άρτια εκπαιδευμένο, είναι απόλυτα προσανατολισμένο στις επιστημονικές αρχές της βιοϊατρικής και με προσήλωση στην ορθή και ηθική ερευνητική διαδικασία. Δεν γίνονται πειράματα αντίθετα με τις αρχές της βιοηθικής – στην πραγματικότητα είμαστε από τις λίγες εταιρείες παγκοσμίως που μπορούν να ισχυριστούν κάτι τέτοιο. Και, όπως είναι επόμενο, όλα μας τα προϊόντα δεν χρησιμοποιούν parabens ή παράγωγά τους ως συντηρητικά, ακολουθώντας την διεθνή τάση έπειτα από τις ανησυχητικές κλινικές έρευνες που τα ενοχοποιούν για μια σειρά προβλημάτων υγείας.

Πέρα από αυτά, η Shiny Swan συμμετέχει σε πολλές, παγκόσμιες ομάδες ερευνών προκειμένου να αναπτυχθεί η σύγχρονη διατροφική και κοσμετολογία στην κατεύθυνση της μέγιστης δυνατής ωφέλειας για τον καταναλωτή.

http://shinyswan.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :