Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Το σώμα μας είναι γενετικά προγραμματισμένο να είναι υγιές!


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Και όμως Οστεοπόρωση, αρθριτικά, θυρεοειδής, παχυσαρκία, σάκχαρο, προβλήματα του γαστρεντερικού συστήματος, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δερματοπάθειες, υπέρταση, καρκίνος, καρδιοαγγειακά νοσήματα, αλλεργίες και αυτοάνοσα νοσήματα είναι μερικά από τα πιο σοβαρά προβλήματα υγείας που αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς σήμερα.


Οι στρεσογόνοι παράγοντες που κρύβονται πίσω από κάθε πάθηση, οι τοξίνες, τα λιπάσματα, η ανεπάρκεια οξυγόνου στο αίμα, οι ελλείψεις σε μεταλλικά στοιχεία, αμινοξέα, βιταμίνες και ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, είναι το τίμημα ενός τρόπου ζωής που συνεχώς απομακρύνεται από το φυσιολογικό.
Στις 13 Ιαν 2019 Κυριακή και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί μια εορταστική εκδήλωση με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για φίλους και συνεργάτες που συμμετείχαν όλο τον χρόνο στα σεμινάρια μας με θέματα πάντα μια καλύτερη ποιότητα ζωής !!
Θα παρακολουθήσουμε επίσης με την συμμετοχή γιατρών και θεραπευτών και ένα μοναδικό σεμινάριο με θέμα υγεία, ευεξία, ομορφιά.
Με θέμα την ζωή μας!
Θα έχουμε μαρτυρίες φίλων με εξαιρετικά αποτελέσματα και ανακοίνωση για νέα σημαντικά προϊόντα στην ζωή μας όπως είναι η κάνναβη.
Θέλουμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους δικούς μας και να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για θέματα που αφορούν την υγεία …….?
Θέλουμε να έχουμε μια ποιοτική ζωή με γνώσεις και προσωπική άποψη για το τι θα πρέπει να κάνουμε……?
Θέλουμε να μην παίζει κανείς με τον φόβο μας και την ψυχική μας ηρεμία…..
Τότε δεν θα πρέπει να λείπουμε από κανένα σεμινάριο με αυτή την θεματολογία !!
Να ενημερώνεστε πάντα για τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις και να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα στην επίτευξη της βέλτιστης υγείας!
Τα θέματα μας αφορούν όλους, και θα μπορούν να σας λυθούν απορίες και σε προσωπικά σας θέματα υγείας.
Σε όποια κατάσταση και αν είμαστε, ή νομίζουμε ότι είμαστε, πάντα οφείλουμε στον εαυτό μας μια ακόμα έρευνα για καλυτέρευση.
Καλέστε τους φίλους σας να ενημερωθούν και να γιορτάσουν μαζί μας.
Θα μπορούσε να τους αλλάξει την ποιότητα ζωής τους !
Σας περιμένουμε
Ευκαιρία να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε ευχές και φυσικά να ενημερωθούμε !!
Δηλώστε άμεσα συμμετοχή
Προσέλευση 17.30
Ξενοδοχείο ''Παρθενών''
Μακρή 6 Κουκάκι




Δεν υπάρχουν σχόλια :