Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού: Η ανάλυση του αντιπάλου!

Η Εθνική Ελλάδος παίζει το τελευταίο της χαρτί στον «τελικό» με την Ακτή Ελεφαντοστού, στην τρίτη αγωνιστική του Γ' ομίλου της φάσης των «32» του Παγκόσμιο Κυπέλλου...
Οι πρωταθλητές Ευρώπης το 2004 στην Πορτογαλία, καλούνται να ορθώσουν το ανάστημα και δέκα χρόνια μετά να πραγματοποιήσουν ανάλογη νίκη, όπως στο Ντα Λουζ. Ο προπονητής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Μάριος Μαυραντώνης, καταθέτει στο koolnews.gr, την τεχνική του άποψη και αναλύει την Ακτή Ελεφαντοστού.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μαριος Μαυραντώνης στο koolnews.gr:
«Οι "ελέφαντες" συμμετέχουν για τρίτη συνεχόμενη φορά σε τελική φάση του Μουντιάλ και πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα τους να κάνουν το βήμα παραπάνω, να περάσουν δηλαδή στις "16" καλύτερες ομάδες του κόσμου. Πλέον οι παίκτες του Λαμουσί έχουν πολύ περισσότερες εμπειρίες στα πόδια τους, από μεγάλα και καλά πρωταθλήματα και αν δεν προκριθούν φέτος, τότε δεν θα έχουν άλλη ευκαιρία. Μια ομάδα όπως ο Γιάγια Τουρέ, όπου δεσπόζει στον χώρο της μεσαίας γραμμής και βρίσκεται στην Βραζιλία, όντας ως πρωταθλητής Αγγλίας με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ντρογκμπά στο τελευταίο του Μουντιάλ καθώς επίσης και τους Καλού και Ζερβίνιο, μπορούν να διεκδικήσουν την πρόκριση.
Στο τεχνικό κομμάτι, βασίζονται στο 4-2-3-1. Κομβικό σημείο στο παιχνίδι της είναι ο Γιάγια Τουρέ και κατά πόσο θα μπορέσει να βρει κενούς χώρους κάτι που δεν έχει συμβεί στις πρώτες δύο αγωνιστικές, γι' αυτό και η Ακτή Ελεφαντοστού πραγματοποίησε μέτριες εμφανίσεις».
ΠΗΓΗ:http://www.koolnews.gr/sports/ellada-akti-elefantostou-i-analisi-tou-antipalou/#more-449206

Δεν υπάρχουν σχόλια :