Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού pre game: Με αλλαγές και βασικό τον Καραγκούνη!

H Εθνική Ελλάδος έχει την τελευταία της ευκαιρία για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων με την Ακτή Ελεφαντοστού...
Το παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού είναι δίχως αύριο. Η Ελλάδα έχει την τελευταία ευκαιρία να κερδίσει το παιχνίδι και σε συνδυασμό με ήττα, ή ισοπαλία της Ιαπωνίας να κερδίσει την πρόκριση για τις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, γεγονός που αν συμβεί θα είναι για πρώτη φορά στην ιστορία της ποδοσφαιρικής «γαλανόλευκης».
Στα αγωνιστικά, ο Φερνάντο Σάντος θα κάνει κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, όπως έχει δείξει στις τελευταίες προπονήσεις της Εθνικής ομάδας. Την θέση του Κατσουράνη στην μεσαία γραμμή θα πάρει ο Καραγκούνης και ο Γιάννης Μανιάτης θα μετατοπιστεί σε ρόλο αμυντικού χαφ. Την τριάδα του κέντρου συμπληρώνει ο Παναγιώτης Κονέ.
Στα αριστερά της επίθεσης θα είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Στην δεξιά ο Σαλπιγγίδης φαίνεται πως έχει το προβάδισμα για να ξεκινήσει βασικός, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γιώργος Σαμαράς, στο τέρμα και στην άμυνα δεν θα αλλάξει κάτι.
Συνοπτικά η πιθανή ενδεκάδα:
Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Κονέ, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς.
ΠΗΓΗ:http://www.koolnews.gr/sports/ellada-akti-elefantostou-pre-game-me-allages-kai-basiko-ton-karagouni/#more-449347

Δεν υπάρχουν σχόλια :