Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Καβουροσαλάτα, δροσερή, γευστική, με λίγες θερμίδες

Μια καλοκαιρινή πρόταση εύκολη στην κατασκευή, γευστική και αρκετά διαφορετική.
Υλικά:4 καβουρομάνες βρασμένες
1 ρίζα σέλινου
3-4 παντζάρια
2-3 καρότα
Λίγο ξινολάχανο
2 πιπεριές
Αγγουράκια τουρσί
Κάπαρη ψιλή
Αλάτι
Πιπέρι
Λαδόξιδο
Διαδικασία:Βράζετε σε αλατισμένο και ξιδομένο νερό τις καβουρομάνες, αφαιρείτε και κόβετε σε μικρούς κύβους τα ψαχνά τους κρατώντας ολόκληρα μόνο τα μεγαλύτερα πόδια. Βράζετε ξεχωριστά τη ρίζα του σέλινου, τα καρότα, τα παντζάρια και το ξινολάχανο. Τα ψιλοκόβετε όλα, εκτός από το ένα παντζάρι. Τα ανακατεύετε όλα μαζί σε μια βαθιά πιατέλα, αλατοπιπερώνετε και περιχύνετε με λαδόξιδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :